Utorak, 7 travnja, 2020

ZAR IM JE ZBILJA TREBAO JOŠ I TAJ FAMOZNI MERCEDES? Ovo je vozni park obitelji ministrice Žalac

Ministrica je na početku afere ‘Mercedes’ govorila kako je luksuzan auto parkiran u njezinom dvorištu, a ne u dvorištu njezinih roditelja, jer je brat parkirao automobil ispred njihove kuće pa za mercedes nema mjesta. No, radi se o kućama udaljenima oko četiri kilometra, a osim toga, ispred kuće roditelja ministrice postoji parkirališni prostor za šest ili sedam automobila

Mercedes parkiran u dvorištu ministrice Gabrijele Žalac priuštio je članici Plenkovićeve Vlade velike probleme. Nesuvisla objašnjenja o porijeklu luksuznog automobila u vlasništvu Josipa Stojakovića Jollyja nisu zadovoljila ni javnost ni oporbu. Mercedes o kojemu se ovih dana priča nije samo jednom viđem u njezinom dvorištu.

U imovinskoj kartici mercedes iz ’95.

Na imovinskoj kartici ministrice Žalac upisan je stari mercedes iz 1995. godine. Tu je i Peugeot kojim je ministrica naletjela na djevojčicu u Vinkovcima, ali i službeni automobil koji ima na raspolaganju 24 sata dnevno.

Tu je i službena Škoda Octavia na raspolaganju majke Žalac te Peugeot u vlasništvu roditelja supruga ministrice. U vlasništvu oca ministrice je i Mazda 6 te još jedna ista takva ‘šestica’ koja je danima parkirana u dvorištu kuće roditelja o čijem vlasništvu zasad ne postoje informacije, piše RTL.

Sve to spada u vozni park ministričine obitelji pa je dosta nelogična priča da su roditelji bili prisiljeni iznajmiti još jedno vozilo, posebno luksuzni mercedes E-klase čije iznajmljivanje mjesečno plaćaju 6700 kuna.

Nesuvisla objašnjenja

Ministrica je na početku afere ‘Mercedes’ govorila kako je luksuzan auto parkiran u njezinom dvorištu, a ne u dvorištu njezinih roditelja, jer je brat parkirao automobil ispred njihove kuće pa nema mjesta. No radi se o kućama udaljenima oko četiri kilometra, a vozi se kroz centar grada.

To ne zvuči baš praktično, piše RTL, s obzirom da ispred kuće roditelja ministrice postoji parkirališni prostor za šest ili sedam automobila. Nejasno je stoga zašto je luksuzni Mercedes parkiran četiri kilometra dalje.

Nelogičnosti su potvrdile izjave susjeda koji su kazali kako skupocjeni mercedes u ministričinom dvorištu gledaju već neko vrijeme. U ovim trenucima ga više tamo ipak nema.

Komentari

Komentari