Srijeda, 8 travnja, 2020

ZAMALO KAOS: Među hrvatske navijače ušetao tip sa srpskom zastavom

Hrvatska i Mađarska susrest će se večeras od 18 sati na budimpeštanskoj Groupama Areni u sklopu 2. kola skupine E kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020. godine.

U povodu toga događaja, u mađarskoj se prijestolnici ove nedjelje okupilo oko 1.500 navijača naše reprezentacije koji će je bodriti s novog nacionalnog stadiona.

U trenucima opuštanja i navijačkog zagrijavanja za utakmicu u centru grada pojavio se jedan čovjek sa srpskim obilježjima, od kojih se najviše isticala zastava. Uletio je među hrvatske navijače i provocirao ih, prenosi dnevno.hr

Naime, prema izvještajima iz Mađarske, među hrvatske navijače ušetao je mladić ogrnut sa srpskom zastavom i košarkaškom loptom. Hrvatski navijači su prvo skandirali “Ubij Srbina!”, a nakon toga se nekolicina muškaraca na njega zaletjela. Veću tučnjavu spriječili su mađarski specijalci koji su se u sekundi pojavili i razdvojili sukobljene strane.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ODGOVOR PREDSJEDNICI RH: Komšićevi ustvrdio da Hrvati nisu najstariji narod u BiH
>>> Preokret u karijeri Matea Kovačića; hrvatski veznjak karijeru ne nastavlja ni u Engleskoj ni Španjolskoj nego…
>>> (VIDEO) Nobilo s Mesićem i Pilselom predstavlja svoju knjigu po bivšoj SFRJ: Perković je heroj, a Đureković ‘njemački špijun’
>>> Orban: Razotkrili smo ih pa su, prirodno, ljuti
Komentari

Komentari