Zaharova ismijala Vučićevo ponašanje u Bijeloj kući, Vučić odgovorio da je mogao i čučnuti ili kleknuti

Podijeli

Nakon posjete predsjednika Srbije Bijeloj kući gdje je uz nazočnost američkog predsjednika Trumpa potpisao sporazum o ekonomskoj normalizaciji odnosa s Kosovom, u kojem je navedeno i da će Srbija premijestiti svoje veleposlanstvo u Izraelu iz Tel Aviva u Jerusalem, a Izrael priznati Kosovo i burnih reakcija na društvenim mrežama, stigla je još jedna prozivka – glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, uporedila je Vučića s glumicom iz “Niskih strasti” Sharon Stone.

Naime, glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova, prozvala je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, praveći paralelu između njegove fotografije u Bijeloj kući i fotografije iz filma “Niske strasti”, prikazujući glumicu koja sjedi prekrštenih nogu.

“Ako ste pozvani u Bijelu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sjedite kao na fotografiji br.2, tko god da ste. Vjerujte mi”, napisala je ona.

Smetala vam je stolica!? Ja nemam probleme sa stolicom ni s niskim strastima, ja sam bio tamo da bi podigao ugled Srbije, mogao sam i da stojim, da čučim, mogao sam i da kleknem, valjda je važno što sam donio u Srbiju, izjavio je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije u Bruxellesu, komentirajući objavu Zakharove.

– Marija Zaharova o niskim strastima, a ja o ruskoj salati – rekao je Vučić pozivajući novinare da se počaste na konferenciji u Bruxellesu.

Vučić je bio iziritiran novinarskim pitanjima i reagiranjima na društvenim mrežama u vezi sa fotografijom iz Ovalnog ureda u Bijeloj kući gdje sjedi na stolici ispred Trumpovog stola.

– Baš me briga gdje sam sjeo. To je jednostavno tako, ne znam što takvim ljudima da odgovorim. Jesmo li imali ratove ili nismo? Jel imamo mir i stabilnost, to su pitanja za predsjednika – rekao je Vučić.

Očito rezignirani srbijanski predsjednik je nastavio:

– I meni je smiješno kada ljudi koji su niži 30 centimetara od mene sjede na visokim stolicama. Svi voditelji na RTS-u ispada da su viši od mene. Kao da je to bitno. Ovo je priča o dobacivanju. Meni ne smeta stolica. Neću imati kompleksa i borit ću se još jače za svoju zemlju. To govori o njima jer oni misle samo kako će da se ubace u udobniju fotelju – rekao je između ostalog Vučić./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> CAPAK JE BIO U KRIVU? ‘Imat ćemo 500 slučajeva dnevno!’ S koronom u RH događa se nešto čudno…
>>> (VIDEO) Pogledajte trenutak kad je Trump rekao Vučiću da su se obvezali preseliti svoje veleposlanstvo u Jeruzalem
>>> ‘Odustat ću ako se pokaže da ne mogu pobijediti u Zagrebu’
>>> Zbog virusa će se vjerovatno smanjiti očekivano trajanje života
Komentari

Najnovije