Četvrtak, 28 svibnja, 2020

ZABRANJEN ULAZAK SRBIMA: Kosovski specijalci zabranili ulazak Delijama na Kosovo

PRIPADNICI kosovske specijalne policije ROSU dočekali su na graničnom prijelazu Jarinje, koji dijeli Srbiju od Kosova, autobuse s igračima i navijačima Crvene zvezde i zabranili im ulazak u zemlju.

Crvena zvezda je u 14 sati trebala u Kosovskoj Mitrovici igrati utakmicu šesnaestine finala srpskog Kupa protiv FK Trepče, srpskog kluba sa sjevera Kosova koji se natječe u četvrtoj srpskoj ligi. Nogometni savez Kosova je mjesec dana pokušavao spriječiti odigravanje utakmica, a uoči parlamentarnih izbora koji su se prošlog vikenda održavali u toj zemlji izdana je zabrana ulaska delegaciji Crvene zvezde.

Srpski klub bio je obaviješten da je zabrana i dalje na snazi, ali nakon što je nogometni savez Srbije, organizator natjecanja, potvrdio termin i mjesto odigravanja utakmice, Zvezda je krenula prema Kosovu. S njom je na Jarinje došlo nekoliko stotina pripadnika Delija, ali nikome nije dopušteno da uđe na Kosovo jer je tamošnji nogometni savez u međuvremenu zabranio odigravanje utakmice na teritoriju zemlje, prenosi dnevno.hr

“Imamo zabranu ulaska na teritorij Kosova. Ne znamo razlog, ali zabranu je izdala vlada Kosova”, kratko je novinarima na granici rekao Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić.

Nakon što im je zabranjen ulazak u zemlju, autobus s igračima Zvezde okrenuo se i otišao prema Beogradu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> LIČANIN UPUTIO OTVORENO PISMO VLADI RH: “Što se čeka? Vama u Zagrebu migranti ne vrše nuždu na izvoru pitke vode”
>>> ŠOKANTAN PODATAK: Koliko je zapravo komunista 90-tih prešlo u HDZ?
>>> Ovako se bori za hrvatski narod! Ruža digla Europu na noge, novi brilijantan govor
>>> Umro Mladićev suradnik i vođa bosanskih Srba Manojlo Milovanović kojeg je Hrvatska tražila zbog ratnih zločina
Komentari

Komentari