Subota, 8 kolovoza, 2020

‘ZABAVA JE GOTOVA’ Prije osam godina na lutriji osvojio 80 milijuna kuna, a danas radi kao drvosječa: ‘Dnevno sam spavao s četiri prostituke’

Britanac Michael Carroll kao 19-godišnjak je na lotu dobio 9,7 milijuna funti (oko 80,5 milijuna kuna). U to vrijeme sa zaručnicom Sandrom čekao je prvo dijete, a radio je kao čistač ulica.

Samo osam godina kasnije ostao je bez cijelog dobitka. Sav je novac potrošio na drogu, kockanje i prostitutke.

“Zabava je sada gotova i moram priznati da mi je drago. Puno je lakše živjeti s 40 funti tjedno nego s milijunima. Želim naći posao i zarađivati novac kao i ostali ljudi”, rekao je nakon bankrota Michael.

Vrtoglavi jackpot osvojio je 2002. godine. Nakon toga je počeo bezglavo trošiti. Svaki dan bi u prosjeku na kokain trošio oko 16.600 kuna i organizirao je skupe zabave u svojoj kući vrijednoj oko 2,7 milijuna kuna.

Susjedi su pričali da su se uvijek po dvorištu prešetavale razgolićene žene noseći pladnjeve kokaina, šampanjac je doslovno tekao u potocima. Hvalio se da su njegove orgije u starorimskom stilu.

“U svakoj sobi moje kuće ljudi su se je*ali. Žene su dolazile do mene i nudile mi seks. Jednom sam bio s osam njih u isto vrijeme, zvali su me Gospodar Mickey. Uz kokain sam mogao četiri dana i noći provesti budan”, ispričao je.

Dnevno je u prosjeku spavao s četiri prostitutke, a hvalio se da se seksao s njih 4000. Osim toga kladio se na utrkama konja i kupovao je skupe automobile. Napravio je stazu i iz obijesti sudjelovao u sudaranju skupih automobila.

On i prijatelji pokupovali bi gomilu hamburgera i nuggeta u McDonaldsu pa bi se vozili gradom i razbacivali ih prolaznicima.

Supruga Sandra ga je ostavila godinu nakon osvajanja jack pota jer nije mogla trpjeti njegove poroke. Sud mu je oduzeo skrbništvo nad kćeri.

Prije šest godina je zbog droge bio pet mjeseci u zatvoru, a nakon toga i na rehabilitaciji. Razbojnici su 2008. ubili njegove pse i zbog dugova su mu uzeli luksuznu vilu. Sad živi u maloj kući.

Unatoč svemu, kaže da je vrijeme dok je bio milijunaš bilo najbolje u životu i zbog ničega mu nije žao.

Nedavno se zaposlio kao drvosječa i zarađuje 10 funti po satu, objavio je Sun.

Izvor: Jutarnji.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Spavate u čarapama ili ne? To govori puno o vašem karakteru
>>> ŠTRAJK NIJE JEDINI: Ovo su najstrašnije priče iz resora Blaženke Divjak
>>> [VIDEO] INCIDENT U ČAKOVCU Građani napali štand HDZ-a, ministar Horvat pobjegao!
>>> MARCEL HOLJEVAC Kad doktor ekonomije razgovara s konobarom: Škoro kod Bage
Komentari

Komentari