Srijeda, 27 svibnja, 2020

Vukovarska organizacija Bandićeve stranke prešla u HKS

Vukovarska organizacija Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića, koja ima 50-ak članova, odlučila je prijeći u Hrvatsku konzervativnu stranku (HKS) Ruže Tomašić, a kao razlog navode veće mogućnosti za rješavanje problema u gradu, ali i u Slavoniji. objavila je u subotu Hrvatska radiotelevizija (HRT).

Predsjednica vukovarske organizacije Stranke rada i solidarnosti – Bandić Milan 365 Mirjana Semenić Rutko izjavila je tim povodom kako članovi smatraju da, kao dio suverenista, mogu puno napraviti u Vukovaru i u Slavoniji, što im je zapravo i cilj.

“Ovo je samo još jedan dokaz izuzetno kvalitetnog rada naše gradske organizacije, ali i platforme suverenista, posebice u ovom istočnom dijelu Hrvatske”, predsjednik HKS-a u Vukovaru Marijan Pavliček.

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kratko je komentirao da je “stranka ‘živi organizam’ –  netko izađe, netko uđe”.

“Gdje bih ja bio kada bih pratio tko izlazi, a tko ulazi”, izjavio je Bandić. (Hina)


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KLOPKA U KOJU SU MNOGI NESVJESNO UPALI: Hrvatskoj se ne ‘otvara put’ na Euru, upravo suprotno..
>>> PANIKA U SRBIJI: “U Beograd stiže najbliži Tuđmanov suradnik, musliman s velikim H”
>>> (FOTO) OVO JE AUTOR PETOKRAKE U RIJECI: Umjetnik Nemanja Cvijanović
>>> ANKETA: SDP sve više odmiče HDZ-u, Škoro i prije osnivanja stranke jaka treća opcija, Plenković daleko najnegativniji
>>> “Alma, dalje ruke od našeg križa!” Austrijanci bijesni na ministricu iz Bosne
Komentari

Komentari