Nedjelja, 12 srpnja, 2020

VUČIĆ SASVIM OTVORENO: Nikada neću navijati za Hrvatsku!?

Nakon jučerašnje infarktne završnice četvrtfinalne utakmice Hrvatske i Rusije dojmovi se još nisu slegnuli. Iako su brojni stanovnici susjednih zemalja navijali upravo za Hrvatsku, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio jedan od njih. Tvrdi da je svatko u Srbiji imao pravo navijati za koga je htio, a da se on odlučio za Rusiju i da nema razloga zašto bi navijao za protivnike Rusije, prenose srpski mediji

– Gledao sam utakmicu, drugo poluvrijeme i produžetke, navijao sam za Rusiju. Iako su me neki kritizirali … to je moje pravo. Srbija je demokratsko društvo u kojem svatko može navijati za koga želi, rekao je Vučić.

Tvrdi da je još prije utakmice govorio da je Hrvatska bolja momčad od Rusije, ali da bi uvijek stao na stranu Rusa.

– Ni ja nisam fasciniran mnogo čime. Nisam oduševljen Thompsonovim pjesmama. I da je tisuću puta takva utakmica navijao bih za Rusiju. Pa neka se nerviraju oni koji se žele dodvoriti nekima na Zapadu”, kaže Vučić.

Vučić kaže da sada ne zna za koga će navijati te je istaknuo da Engleska nikada nije mogla niti ni zamisliti koliko će imati navijača u Srbiji.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Bahati Englezi zaista su pretjerali; na ‘Otoku’ nemaju nimalo respekta prema ovoj Hrvatskoj

>>> NAŽALOST NIJE ŠALA: Fifa pokrenula istragu, Domagoju Vidi prijeti izbacivanje sa natjecanja zbog spornog pozdrava u videu

>>> (VIDEO) MALO TKO JE OVO PRIMJETIO: Subašić krenuo pokazivati majicu, pogledajte što se onda dogodilo’

>>> (VIDEO) Jedan detalj svima zapeo za oko: Modrić oduševio svijet!

Komentari

Komentari