Ponedjeljak, 1 lipnja, 2020

Vrlo gust promet duž Jadranske magistrale

Promet je povremeno vrlo gust na cestama u smjeru mora, u priobalju, posebice duž Jadranske magistrale (DC8), a povremeni su zastoji zbog prometnih nesreća i vrlo gustog prometa u smjeru mora.

A1 Zagreb-Split-Ploče -kolona vozila na NP Lučko iz pravca Jadranske avenije u smjeru mora duga je oko kilometar; kolona na izlazu Lučko u smjeru Zagreba oko tri kilometara. Povremeni su zastoji i vozi se u koloni između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru mora. Na NP Šibenik iz smjera Zagreba kolona vozila je oko kilometar; povećana gustoća prometa na autocesti A1 između tunela Sv. Rok i čvora Zadar II u oba smjera.

A3 Bregana-Lipovac Kolona vozila na naplatnim postajama Lučko iz pravca čvora Jankomir duga je oko kilometar. Kolona teretnih vozila na naplatnoj postaji Bregana u smjeru Slovenije proteže se u duljini od oko tri km.

Istarski ipsilon -zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona dugačka četiri kilometara koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon. Pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona je oko dva kilometra.

Na Krčkom most (DC102) povremeni zastoji u oba smjera, kolona vozila u smjeru otoka je 500 metara, a u smjeru kopna četiri kilometra.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. Hina

Komentari

Komentari