VREMENSKA PROGNOZA Vakula najavio još gore vrijeme, očekuje se olujan i orkanski vjetar!

Podijeli

Detaljnu vremensku prognozu i posebice upozorenja za vjetar po područjima za sljedeće dane za HRT je pripremio Tomislav Kozarić, dipl. ing. iz Sektora za vremenske i pomorske analize i prognoze DHMZ-a.

U srijedu će u Slavoniji, Baranji  i Srijemu biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimice sa slabim oborinama na granici kiše i snijega. Izrazito vjetrovito uz jak do olujan sjeverni vjetar, uz koji se ne mogu isključiti i štete, bit će i u središnjoj Hrvatskoj.

U gorju će biti hladnije, ponegdje uz susnježice i snijeg, osobito na Kordunu i u Lici. Na sjevernom Jadranu pak djelomice sunčano i uglavnom suho. Puhat će jak i olujan sjeverni vjetar i bura, podno Velebita osobito prema kraju dana s orkanskim udarima, pa treba računati na probleme u prometu.

Upozorenje najvišeg stupnja za sjeverni vjetar i buru objavljeno je i za Dalmacije, a u prvom dijelu dana puhat će i sjeverozapadnjak. Osim problema u prometu, moguće su i štete, osobito prema kraju dana, kada će vjetar biti najjači, rekao je Kozarić za HRT.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Za ovu HDZ-ovku su izmislili posao u Plinari: Pogledajte kako je u tri godine napredovala od studentice do moćne direktorice!
>>> Liječnica tvrdi: Bolje jedite slaninu i vrhnje, nego ovo!
>>> Njemačka: Manje od trećine azilanata koji su došli u Njemačku od 2013. je zaposleno na puno ili skraćeno radno vrijeme
>>> NJEMAČKA POLICIJA ZAUSTAVILA BOSANCA: Vozio je pijan pa su mu naplatili kaznu i oduzeli ključeve, a onda ih je šokirao par sati kasnije
>>> Otkrili uzrok koronavirusa, ovo je grozno – uznemirujuća teorija je bila točna?
Komentari

Najnovije