fbpx
Nedjelja, studeni 17, 2019

Vozač automobila zagrebačkih tablica splitskim redarima ostavio ovu poruku

Jedan je muškarac naveo kako su s nogostupa uklonili samo njegovo vozilo s zagrebačkim tablicama u Karlovcu, iako su vozila s karlovačkim tablicama bila isto nepropisno parkirana na istom nogostupu.

Jedan je vozač automobila sa zagrebačkim tablicama ostavio poruku splitskim redarima koji su mu ostavili nekoliko kazni ispod brisača zbog neplaćenog parkinga.

“Prestani me reketirat s kaznama samo zato jer imam ZG tablice. Ovdje ljudi parkiraju godinama. Auto nikome ne smeta! Punite proračun na pošten način, a ne na štetu građana!”

Na fotografiji objavljenoj na Facebook grupi Prometne zgode i nezgode, vidljivo je kako je vozač parkiranog autob+mobila dobio dvije kazne, jednu u iznosu od 150 kn, a drugu u iznosu od 250 kn.

Na objavu ove fotografije u grupi su neki komentirali kako je vozač trebao propisno parkirati vozilo pa ne bi dobio kaznu, dok je jedna žena napisala kako je imala situaciju kada je propisno platila parkiranje vozila, no kaznu je svejedno dobila, prenosi večernji list

“Naravno, bodu ih u oči ZG tablice, al ne smetaju im naše kune u džepu…”

Da nije riječ o izoliranom slučaju “problema s tablicama” naveli su i drugi korisnici ove društvene mreže koji su naveli slične primjere. Jedna je žena napisala kako joj je u Puli “pauk” digao vozilo s invalidskog mjesta iako je na vozilu imala jasno istaknutu invalidsku iskaznicu. Ali i karlovačke registarske oznake.

Jedan je muškarac naveo kako su s nogostupa uklonili samo njegovo vozilo s zagrebačkim tablicama u Karlovcu, iako su vozila s karlovačkim tablicama bila isto nepropisno parkirana na istom nogostupu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Thompson zbog ‘velikog broja upita’ objavio važnu informaciju
>>> ŠOK NA ŠKOLSKOM IZLETU U NJEMAČKOJ: Napadnut 12-godišnji dječak
>>> SLAVONAC OTIŠAO U NJEMAČKU, BORIO SE PET GODINA, PA ODLUČIO VRATITI: ‘Nije sve tako bajno i krasno…’
>>> Pripremao lignju za ručak pa ostao šokiran onim što je našao u njoj
>>> Malo je poznat podatak da je Brkić ranjen u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak
Komentari

Komentari