Subota, 5 prosinca, 2020

Vlatka Pokos podržala kandidata pa poručila da joj je drago što je napustila Hrvatsku, ”primitivni, bolesni umovi ne razumiju”

”Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajući u isti koš s razno raznim šljamom koji se lijepio za mene”, napisala je Pokos, ustvrdivši kako joj je drago da se odselila iz Hrvatske. –

”Dobro je podsjetiti se zašto sam otišla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok čitam mizogine, ljigave, zle, lažljive komentare, pitam se: pa gdje sam to živjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zašto sam otišla. Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne žele razumjeti, ono što govorim. I zašto.

Ipak, članak o meni je najčitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije”, napisala je Pokos i otkrila kako će glasati za Zorana Milanovića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#zloba #glupost #nepismenost #primitivizam #mizoginija #zlo Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajuci u isti kos sa razno raznim sljamom koji se lijepio za mene. Dobro je podsjetiti se zasto sam otisla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok citam mizogine, ljigave, zle, lazljive komentare, pitam se:pa gdje sam to zivjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zasto sam otisla. Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne zele razumjeti, ono sto govorim. I zasto. Ipak, clanak o meni je najcitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije… I za kraj, ne skrivam, svoj glas cu dati Zoranu Milanovicu. Nije savrsen, daleko od toga, ali znamo da nije primitivan. I okusio je vlast, nece poludjeti. Voljela bih da se rijesi te ulicne retorike, to mu doista ne treba. Svim dobrim i plemenitim ljudima u domovini i posvuda, cestitat cu Bozic na lijep nacin ove godine❤️

Objavu dijeli Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos)


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Popijte ovaj čaj uvečer: Probudit ćete se čiste jetre te s manjkom kilograma
>>> VIDEO Škoro u Splitu: S kim ćete me svađati? S mojim narodom, s mojom Crkvom? Sram vas bilo!
>>> “Fahreta, dođi, budale će da plate”: Zagreb podsjetio Brenu kome je i gdje pjevala u ratu…
>>> Ima ga u svakom vrtu, a jedan list vam može spasiti život
Komentari

Komentari