Ponedjeljak, 6 srpnja, 2020

VLASNICA U SUZAMA: Otkriveno tko je ženi ubio psa nasred ulice kod Križevaca

POLICIJA je u kratkom roku uspjela otkriti tko je ubio psa u mjestu Habijanec u sastavu općine Sveti Ivan Žabno kod Križevaca.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom sa šireg križevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja.

Sumnja se da je osumnjičeni 5. travnja, oko 18 sati, u voćnjaku u mjestu Habijanec zračnom puškom ustrijelio psa mješanca koji je vlasništvo 66-godišnjakinje. Puška je oduzeta. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanja ili mućenja životinja protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Još uvijek shrvana vlasnica psa Mustafe, 66-godišnja Dragica Strnad, za Podravski.hr je prije dva dana ispričala što se dogodilo.

Vlasnica u suzama: Sa smrtnom ranom uspio doći skoro do doma

“Bilo je negdje oko 19.30 kada mi je susjeda došla reći da su mi ustrijelili psa. Kako mi mještani pričaju, Mustafa je ustrijeljen na kraju naše ulice. Siroti je s takvom smrtnom ranom još uspio doći skoro do doma, ali je pedesetak metara prije izgubio snagu i uginuo”, sa suzama u očima ispričala je gospođa Dragica.

Mustafa je bio pas mješanac, a imao je šest godina. Vlasnica je ispričala kako se radilo o izrazito dobroj i umiljatoj životinji.

“Ni mrava ne bi zgazio, a kamoli na nekog nasrnuo”

“Taj ne bi ni mrava zagazio, a kamoli na nekog nasrnuo. Bio je redovito cijepljen i vodila sam brigu za njega. Kako sam većinom sama, on mi je pravio društvo. Ne razumijem kako nekome može pasti na pamet da ubije tako dobru životinju”, kazala je i dodala kako se to nije dogodilo prvi put.

Naime, već su joj jednog psa ustrijelili i tada su joj lovci kazali da je i dobro prošla.

“Shvatila sam to kao prijetnju, ali je to kasnije bilo preformulirano da sam mogla dobiti i kaznu što mi pas hoda po selu. Pa to je kod nas normalno, ne hoda samo moj pas po ulici, ima ih mnogo. Ako je nekome smetao, mogao me upozoriti, a ne ga odmah ubiti”, kazala je Dragica Strnad.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠOKANTNO, NETKO BI TREBAO U ZATVOR: Snimka otkriva kako se zapalio Notre-Dame!?
>>> MIJENJA SE TEKST HRVATSKE HIMNE? Saboru upućen prijedlog izmjene zakona o himni
>>> Novi skandal u momčadi Nike Kovača; Bayernove čelnike čeka hitan sastanak
>>> Osječka Hitna zatrpana pozivima građana koji na ulicama pronalaze osobe bez svijesti. Evo o kakvoj pošasti je riječ
Komentari

Komentari