FaH

Nikola Kajkić, kriminalist koji je do nedavno radio na istraživanju ratnog zločina počinjenog na Ovčari, naprasito je prekinut u svom poslu kojeg je, ako je suditi po onome što je izrekao na tiskovnoj konferenciji u srpnju, obavljao časno, zakonito i temeljito.

“Ja nisam član niti jedne političke opcije, nikada nisam niti bio. Punih 27 godina radim u MUP-u, otac sam troje djece i uvijek sam svoj posao radio časno i pošteno”, kazao je tada Kajkić koji je tom prilikom temeljito opisao kako je prilikom obavijesnih razgovora o zločinu na Ovčari došao do nevjerojatnih spoznaja, no kako se to “nekome nije svidjelo”, pa je maknut iz radne skupine.

Nikola Kajkić oglasio se i danas, nakon što je čuo medijske izjave ministra unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Davora Božinovića:

“Gledam i slušam danas izjavu Božinovica na N1, i ne mogu vjerovati koliko lažu! Pitam vas Božinoviću-Milina, daj se više dogovorite jeste li me maknuli iz radne skupine ili sam otišao sam, kako ste danas rekli? Morala bi postojati nekakva vaša pisana odluka o tome, vi bi malo ovako, pa malo onako, kako Vam to ovisno o situacijama i vremenu događanja odgovara… Jedno morate znati, ja Vaše neznanje, nerad i nered nisam i nikada neću prikrivati, a građani ove zemlje, posebno obitelji zrtava zločina, moraju i stoga će vjerujte mi uskoro doznati sve!”, obrušio se Kajkić preko društvene mreže.

Inače, zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić u ponedjeljak je najavio skori završetak istrage protiv policajca Nikole Kajkića za kojeg je kazao da je “udaljen iz službe zbog sumnje u tešku povredu službene dužnosti, odnosno lažiranja istrage i dokumenata o ratnim zločinima u Vukovaru.”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> UHVAĆENI U KRAĐI: Prijevare s dječjim doplatkom u Njemačkoj, pala i prva uhićenja

>>> DRŽAVNI VRTIĆ U ŠVEDSKOJ ZABRANIO KORIŠTENJE RIJEČI ‘ON’, ‘ONA’ I NAREDIO DJEČACIMA NOŠENJE HALJINA

>>> CULEJ SLEDIO INSTITUCIJE: Otkrio sam tko je bio vođa četničke pobune u Borovu selu

KOmentari

Prati nas i ne propusti ekskluzive!