Srijeda, 27 svibnja, 2020

VLADA ZATAŠKAVA RATNE ZLOČINE!!? Suspendirani istražitelj ovčare na rubu, prijeti Božinoviću da će sve razotkriti

Nikola Kajkić, kriminalist koji je do nedavno radio na istraživanju ratnog zločina počinjenog na Ovčari, naprasito je prekinut u svom poslu kojeg je, ako je suditi po onome što je izrekao na tiskovnoj konferenciji u srpnju, obavljao časno, zakonito i temeljito.

“Ja nisam član niti jedne političke opcije, nikada nisam niti bio. Punih 27 godina radim u MUP-u, otac sam troje djece i uvijek sam svoj posao radio časno i pošteno”, kazao je tada Kajkić koji je tom prilikom temeljito opisao kako je prilikom obavijesnih razgovora o zločinu na Ovčari došao do nevjerojatnih spoznaja, no kako se to “nekome nije svidjelo”, pa je maknut iz radne skupine.

Nikola Kajkić oglasio se i danas, nakon što je čuo medijske izjave ministra unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Davora Božinovića:

“Gledam i slušam danas izjavu Božinovica na N1, i ne mogu vjerovati koliko lažu! Pitam vas Božinoviću-Milina, daj se više dogovorite jeste li me maknuli iz radne skupine ili sam otišao sam, kako ste danas rekli? Morala bi postojati nekakva vaša pisana odluka o tome, vi bi malo ovako, pa malo onako, kako Vam to ovisno o situacijama i vremenu događanja odgovara… Jedno morate znati, ja Vaše neznanje, nerad i nered nisam i nikada neću prikrivati, a građani ove zemlje, posebno obitelji zrtava zločina, moraju i stoga će vjerujte mi uskoro doznati sve!”, obrušio se Kajkić preko društvene mreže.

Inače, zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić u ponedjeljak je najavio skori završetak istrage protiv policajca Nikole Kajkića za kojeg je kazao da je “udaljen iz službe zbog sumnje u tešku povredu službene dužnosti, odnosno lažiranja istrage i dokumenata o ratnim zločinima u Vukovaru.”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> UHVAĆENI U KRAĐI: Prijevare s dječjim doplatkom u Njemačkoj, pala i prva uhićenja

>>> DRŽAVNI VRTIĆ U ŠVEDSKOJ ZABRANIO KORIŠTENJE RIJEČI ‘ON’, ‘ONA’ I NAREDIO DJEČACIMA NOŠENJE HALJINA

>>> CULEJ SLEDIO INSTITUCIJE: Otkrio sam tko je bio vođa četničke pobune u Borovu selu

Komentari

Komentari