Petak, 7 kolovoza, 2020

VITEZ: Provalili mu u kuću, svezali ga i opljačkali

Trojica maskiranih razbojnika u noći sa nedjelje na ponedjeljak oko 3,30 sati upali su kuću 61-godišnjeg M. R. iz naselja Sofa kod Viteza, pretukli ga i ukrali određeni iznos novaca.

Dok je spavao maskirani razbojnici provalili su ulazna vrata, svezali ga, tukli i batinama pokušali izbiti iz njega šifru od sefa koji se nalazio u kući.

Prevezen je u bolnicu gdje su mu konstantirali lakše tjelesne ozljede u području oka i nosa, a slučaj su preuzeli inspektori Policijske uprave Travnik, koji su obavili očevid.

Ovo nije prvi sličan slučaj na području općine Vitez u zadnja dva mjeseca. Naime, 13. veljače stradao je 79-godišnji Srećko Žuljević u selu Krčevine, kojemu su također u kuću provalila dvojica muškaraca, te mu stavili nož pod grlo i tražili novac.

Kako im nije odmah otkrio gdje se novac nalazi, tukli su ga nogama po cijelom tijelu te su ispremještali stvari u kući i pronašli eure. Krajem istog mjeseca u odličnoj policijskoj akciji zbog ovoga su uhićeni Dževad Vuković (23) iz Zavidovića, Elmir Šarić (24) iz Olova, dok je zbog poticanja na razbojništvo slobode lišen Vitežanin Huso Patković (54), piše drukciji.ba /HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> STANKOVIĆEV GOST O THOMPSONU I POLITICI: ‘Meni taj tip nikako ne paše, ali..’
>>> ŽIVITE U NJEMAČKOJ? Ovo morate znati, od 1. travnja uvode se nova pravila
>>> Erdogan doživio veliki udarac na izborima u Turskoj
>>> Inzko će danas smijeniti Komšića jer nije legitimni predstavnik Hrvata
Komentari

Komentari