fbpx
Petak, studeni 22, 2019

(VIDEO) ZAŠTITARI PRETUKLI BRITANCE NA ZRĆU! Englezi pišu: ‘Ovo je 3. svjetski rat!’

Britanski Daily Mail javlja da su hrvatski ‘izbacivači’ na Zrću, nastojeći stati na kraj huliganima koji su bacali boce i druge predmete na sudionike Hideout festivala, s improviziranim oružjem napali partijanere koji su spas potražili u moru. Londonski dnevnik objavio je pritom ‘uznemirujuće scene’ s otoka Paga, omiljene destinacije mladih Britanaca u potrazi za zabavom, prenosi tportal

Partijaneri su počeli bacati razne predmete za vrijeme after partyja na popularnom festivalu elektronske glazbe na plaži u Novalju u subotu, piše danas Daily Mail.

Osoblje zaduženo za sigurnost odgovorilo je tako što se s palicama obrušilo na sudionike i krenulo ih tući.

Na snimci se vidi kako jedan muškarac bježi u more nakon što ga je izbacivač napao. Napad je provela skupina izbacivača koji su izašli iz kluba i počeli redom tući one koji su se našli pred vratima, progoneći neke i do obale, piše Daily Mail.

Uz snimke objavljene na Twitteru, Britanac Jamie Robb piše da je ‘dobro vidjeti da se ljudi suprotstavljaju nasilju i batinama’. Scene je opisao kao ‘Treći svjetski rat’, a naveo je da su izbacivači jednu osobu odveli ‘iza scene’ i ondje se obračunali.

‘Svi su se zauzeli za dečka kojeg su pretukli izbacivači dok su ga vukli iza scene gdje nitko ne može vidjeti što mu rade’, napisao je Robb.

U prepisci na Twitteru oglasili su se i organizatori. Prvo su zahvalili onima koji su ukazali na ono što se dogodilo i poručili da istražuju o čemu je riječ. Potom su naveli da ne toleriraju nasilje i da zahtijevaju najviše standarde profesionalnog ponašanja od svih koji tamo rade.

‘Hideout ne tolerira nasilje na festivalu i ohrabruje posjetitelje da upozore osoblje na bilo kakvu sličnu situaciju u kojoj su se našli ili joj svjedočili’, poručili su organizatori.

Ljetos je na Zrću ubijen Ugo Wilson (26) iz Londona. Ubio ga je njegov sunarodnjak, 25-godišnji državljanin Velike Britanije, uhićen u Zračnoj luci Split prilikom izlazne granične kontrole uoči ukrcaja u zrakoplov.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Preminula je Lana: Hrabra djevojčica koja je ujedinila Hrvatsku
>>> “ZASLUŽILI SU SVI DA IH UHITIMO” Sukobilo se Erdoganovo osiguranja i Granične policije BiH
>>> Nijemci nabili račun pa ucijenili restoran u Splitu: “Platit ćemo pola ili…”
Komentari

Komentari