Uz poklič Terkbir i Allahu ekber uoči dana tzv. Armije RBiH došli su u koloni, sa zastavama RBiH na groblje “Kovači” odati, kako su rekli, počast šehidima koji su se borili za “vjeru narod i državu”. Predvodio ih je, kako sam sebe naziva dahia Sanin Musa. Musa je ranije najavio kako će to biti pandan postrojavanju četničkog ravnogorskog pokreta, piše Hrvatski Medijski Servis.

Uz citiranje Kur’anskih ajeta Musa je okupljenima tvrdio kako “smo mi Bošnjaci- muslimani potomci naših predaka dobrih Bošnjana koji su se tisuću godina na ovim prostorima borili za vjeru, narod i državu, napadani od strane Vatikana i Ugara, a s odlaskom Turaka s ovih prostora od strane Austrougarske”. I ta borba se, poručio je, nije zaustavila.

-Nama je predan taj amanet, a mi ga našoj djeci trebamo predati. Mi Bošnjaci smo graničari, mi čuvamo zapadnu granicu Islama. Graničari ako zaspu, sve će pasti, kad god smo zaspali sužavaju nas. Jeste Bosna i Hercegovina i u Laktašima i u Širokom Brijegu, ali Bosna i Hercegovina je tamo gdje je naša čizma došla i stala, poručio je Musa./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Mario Mandžukić to nije zaslužio; riječi koje su odjeknule cijelom Italijom
>>> ŠOKANTNO, NETKO BI TREBAO U ZATVOR: Snimka otkriva kako se zapalio Notre-Dame!?
>>> MIJENJA SE TEKST HRVATSKE HIMNE? Saboru upućen prijedlog izmjene zakona o himni
>>> Osječka Hitna zatrpana pozivima građana koji na ulicama pronalaze osobe bez svijesti. Evo o kakvoj pošasti je riječ
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!