snimka zaslona

(VIDEO) UHIĆEN 18-GODINŠNJAK, optužen za napad na Srbe u Vukovaru

Podijeli

Kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje i uništenje tuđe stvari vukovarsko-srijemska policija podnijela je protiv uhićenog 18-godišnjaka za kojega sumnjaju da je jedan od napadača na skupinu srpskih mladića prije dva dana u Vukovaru.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom utvrđena je sumnja da je jedan od počinitelja tjelesnog napada na četvoricu mladića” od 19 i 20 godina u srijedu oko 23,10 sati u ulici Vile Velebita u Vukovaru.

“Tom prilikom oštećen je osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka, vlasništvo 46-godišnjakinje, u kojem su se mladići nalazili”, izvijestila je u petak vukovarsko-srijemska policija.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=GF5EoHdHkM4&feature=emb_logo

Dodaju da je 18-godišnjak uhićen u četvrtak te da će danas, uz kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari, biti predan pritvorskom nadzorniku.

“Kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih počinitelja se nastavlja”, kažu u policiji.

Riječ je, tvrdi Milorad Pupovac čije su “Novosti” objavile video tog događaja s nadzorne kamere, o međunacionalnom incidentu zbog kojega je on najavio i moguću prijavu svog boravka u Vukovaru “kako bi pridonio smirivanju stanja”.

 

Komentari

Najnovije