Utorak, 31 ožujka, 2020

[VIDEO] TOTALNI KAOS U MEĐIMURJU: Pred Pupovcem i Kajtazijem potukli se zamjenik načelnice i predsjednik Vijeća romske manjine!

Prilikom posjeta radne skupine koja se bavi romskim pitanjima Pribislavcu došlo je do obračuna između zamjenika načelnice općine Željka Baloga i predsjednika Vijeća romske nacionalne manjine Međimurja Matjaša Oršuša

Neugodan posjet imali su članovi posebne radne skupine za romska pitanja koju je formirao Saborski Odbor za ljudska prava i prava nacionalnih manjina. Naime, njeni članovi Veljko Kajtazi, saborski zastupnik romske nacionalne manjine, Milorad Pupovac(SDSS), Suzana Krčmar, predsjednica Saveza Roma u Republici Hrvatskoj ‘Kali Sara’ i drugi, svjedočili su ružnom incidentu u kojem su sudjelovali zamjenik načelnice općine Željko Balog i predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine Međimurja Matjaš Oršuš.

Pale i uvrede

Najprije je došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog obračuna između spomenutog dvojca, javlja eMeđimurje. Neslužbeno se doznaje da je policija dobila dojavu o narušavanju reda i mira oko 12.30 te je privela obojicu na kriminalističko istraživanje, a navodno je u njihovom sukobu jedna osoba i ozlijeđena.

Policija dodatno istražuje eventualnu odgovornost ostalih sudionika ovog događaja, a detalji cijelog događaja bit će poznati nakon što policija dovrši istraživanje. Pojavila se i snimka cijelog događaja, koju je na Facebooku objavio jedan od sudionika ekscesa, Željko Balog. U snimci se čuju i brojne uvrede na račun delegacije koja je pristigla u Pribislavec.

Komentari

Komentari