Foto: Marko Perković Thompson, Facebook

(VIDEO) Thompson na oduševljenje publike sinoć pozvao u Skradinu: ‘Otpjevat ćemo u sjećanje na Domovinski rat pjesmu Čavoglave, onako kako smo je pjevali’

Podijeli

“Moram reći dvije riječi. Dakle, imamo jednu pjesmu iz Domovinskog rata oko koje se diže velika prašina. Nemojte da se to čini kao izgovor ili pravdanje, nije, za svaku dobru stvar se diže prašina, tako kaže naš narod, pa tako vjerojatno i za ovu našu pjesmu koja je iz Domovinskog rata, koja je jedna od simbola Domovinskog rata. To je naša simbolika koju ne damo, ako se odreknemo sebe, odreći ćemo se i sebe, možda i Domovinskog rata… Otpjevat ćemo u sjećanje na Domovinski rat pjesmu Čavoglave, onako kako smo je pjevali… Idemo zajedno…”, najavio je najpopularniji hrvatski pjevač Marko Perković Thompson sinoć na koncertu u Skradinu izvođenje Čavoglava. Ubrzo se i publika pridružila Thompsonu u izvođenju najpopularnije pjesme iz Domovinskog rata!

Danas se Marko Perković prisjetio i pokojnog hrvatskog junaka i mučenika Zvonka Bušića.

“Danas, na godišnjicu njegove smrti, prisjetimo se Zvonka Bušića 23. siječnja 1946. – 1. rujna 2013. kojem je Thompson posvetio pjesmu „Duh ratnika“ i čiji zatvorski broj nosi na svojoj majici na koncertima turneje Ora et labora.”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> Miloš Degenek: Rođen sam u Hrvatskoj 1994. sa ocem i majkom sam bježao na traktoru iz Knina
>>> KAKAV OBRAT! ‘Krajišnici’ prozvali Pupovca zbog vršenja nužde kod samostana!
>>> ZA PLAKATI: Profesoricu kod Virovitice skamenilo što joj je priznao učenik: ‘Učiteljice, sram me je’
>>> SIN RASTAVIO KLUPU POKOJNOG OCA: Kada ju je okrenuo, pronašao je skrivenu poruku
Komentari

Najnovije