Srijeda, 15 srpnja, 2020

(VIDEO) SNIMKA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET: Talijan očajnički molio: ‘Maknite tijelo moje mrtve sestre!’

Luca Franseze, Talijan je koji je objavio očajnički video na Facebooku u kojem moli da se tijelo njegove preminule 47-godišnje sestre Terese , za koju je tada sumnjao da je preminula od koronavirusa, odveze iz obiteljskog doma.

Kako navodi u videu, njegova sestra preminula je dan ranije. No nitko nije došao po tijelo.

Njega samog nisu testirali na koronavirus, kao niti nju. Luca je u videu naveo kako je potpuno neometano mogao izaći iz kuće i dalje nastaviti širiti virus.

Njegova ‘prijetnja’ pokazala se potpuno realnom, s obzirom da je kasnije obdukcijom utvrđeno kako je sestra bila inficirana korona virusom, prenosi dnevno.hr

”Molim vas ne pokazujte ovaj video starijima i djeci”, kazao je Luka prije nego je pokazao tijelo preminule sestre ostavljeno u krevetu u sobi njegova doma. Potpuno nedostojno ičije smrti.

Ono što je najstrašnije jest činjenica kako je Luka, kako navodi u videu, morao natjerati bolničare da provjere je li njegova sestra pozitivna na COVID-19, dok njega samog nisu željeli testirati, iako je sestru pokušao spasiti reanimacijom umjetnog disanja usta na usta. Nije poznato je li naknadno testiran, ali je navedeno kako se cijela njegova obitelj nalazi u samoizolaciji.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ‘Ako osjetite ove 3 ‘bezazlene’ stvari, možda ste i vi pokupili virus…’
>>> OPET SE JAVIO ĐIKIĆ: Sad kaže da se corona virusa ne moramo bojati jer je puno manje opasan od gripe
>>> PRIJETI MU 3 GODINE ZATVORA: Muškarac zaražen korona virusom ušetao u bolnicu, TREBAO JE BITI U SAMOIZOLACIJI!
>>> ZAGREBAČKA PEDIJATRICA NA POLICIJSKOM ISPITIVANJU Majka njezina pacijenta podnijela prijavu
Komentari

Komentari