Utorak, 2 lipnja, 2020

(VIDEO) SLAVEN BILIĆ SE NASLAĐIVAO: ‘Uzeli smo loptu i u nastavku smo dominirali protiv Engleza’

Pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Engleske 2:1 komentirao je i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, koji je inače posljednjih dana s Englezima bio u nekim prepucavanjima s obzirom kako su engleski mediji, a i neki bivši nogometaši, podcjenjivali Vatrene. I to na vrlo ružan način. Govorili su kako se Hrvatska vraća kući poslije Engleske, tvrdili su da jedva stojimo na nogama, da smo kao živi mrtvaci, a onda im je Bilić spustio: ”Mislite, bronca se vraća kući”, misleći, dakako, na Engleze.

Engleska se, naravno, ne vraća kući sve do utakmice za treće mjesto ove subote protiv Belgije. Hrvatska će u finalu igrati protiv Francuske od 17 sati dan kasnije.

Bilić je rekao kako je pobjeda protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva velika stvar za malu zemlju kao što je Hrvatska, tako se nešto događa jednom u pedeset godina smatra Bilić.

Bivši Vatreni izbornik tvrdi da je Hrvatska dominirala u Moskvi protiv Engleske i zasluženo pobijedila.  ‘‘Snove je moguće ostvariti’‘, kazao je Bilić, koji je nakon utakmice bio u ”deliriju” barem je tako rekla novinarka koja je vodila razgovor, prenosi narod

Bilić smatra kako je Hrvatska u drugom poluvremenu uzela loptu i dominirala, istaknuo je Modrića, Brozovića, Rakitića, koje smatra zaslužnim za spomenutu dominaciju. Uostalom pogledajte gore u videu:


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) VRSALJKO BRUTALNO ISMIJAO ENGLESKU: Žestoko im odgovorio zbog bahatosti 

>>> (VIDEO) KAKVA NEMOĆ: Očajnički pokušaj Engleza da izbjegnu poraz od Hrvatske

>>> Svlačionica gori, Subašić i Vida su zapjevali nije u šoldima sve

>>> SVIJET SE DIVI HRVATSKOJ: Hrvate su boljeli mišići i tijela su im škripala, ali oni idu dalje!

Komentari

Komentari