Subota, 29 veljače, 2020

(VIDEO) Rime bake iz Imotskog su hit: “On nije ni za čuvat kravu, kamoli da vodi državu”

JEDNA baka iz Imotske krajine oduševila je brojne korisnike društvenih mreža nakon što se snimka na kojoj je opjevala stanje u državi pojavila na Facebook stranici Imotska Zajednica Stuttgart.

“U saboru samo side džabe, pravdaju se gore nego babe”, počela je baka svoje rime, koje je lajkalo više od tri tisuće ljudi, a podijelilo više od 8,5 tisuća korisnika Facebooka.

Nije poznato kad je točno nastala snimka, no baka u njoj spominje Pupovca, Sanadera i Milanovića, a za potonjeg kaže kako “on nije ni za čuvat kravu, kamoli da vodi državu.”

“Suca plati u zatvoru da nije, iđu krasti isto ko i prije, moreš krasti u zatvoru nećeš biti, jer te sudi lopovo ko si i ti”, još su neki od bakinih stihova, a što je još poručila, pogledajte u snimci iznad.

“Svaka čast baki kad priča istinu, želim baki svaku sreću i dobro zdravlje pa da nam se opet javi”, “bako, sve istina od a-ž…Bravo bako, to što Vi recitirate, puno ih ne bi ni pročitati znalo tako glatko”, “baka je odlični stihoklepac! A svaka joj je riječ točna i primjenjiva i za Hrvate i za Srbe i sve balkanske skorojeviće”, samo su neke od reakcija.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Internetom kruži HDZ-ova lista za EU izbore! Moglo bi vas iznenaditi tko je sve na popisu
>>> STRUKA PROZVALA JELENU VELJAČU: Ovo je ponižavajuće i neprihvatljivo
>>> Željko Komšić završio u bolnici
>>> NAŠO SE U DVORIŠTU OBITELJSKE KUĆE: Pakistanskog migranta izudarao metalnom cijevi
Komentari

Komentari