Subota, 28 ožujka, 2020

(VIDEO) PROCURILE ŠOKANTNE SNIMKE! Ovo je trenutak kada policija pendrecima i suzavcem kreće na Torcidu!

Navijači Hajduka sukobili su se s policijom sredinom prvog poluvremena utakmice između Intera i Hajduka (2:2), koja se igrača na zaprešićkom stadionu u sklopu petog kola u nedjelju.

Torcidaši su na stadion pokušali unijeti transparente s porukama za Štimca i Keruma, ali su im oni oduzeti. Iz protesta dio Torcide nije htio ući na stadion, a kada su za to čuli i ostali, usred utakmice su probali izaći s tribine.

Međutim, policija ih je u tom spriječila jer očito su procijenili kako bi prerizično bilo pustiti 200 torcidaša da luta gradom bez nadzora. Pri izlasku sa stadiona dočekala ih je interventna,  atu je došlo do kontakta navijača i policije.

“Nemoj me gurati, ja tebe plaćam. Ne možeš ti mene zarobiti”, povikao je jedan od navijača.

“Dečki budite pamtni, ne možemo vas pustiti”, upozorava policija navijače, potom netko odgovara: “Što ste stali, pa ne mogu nam ovo raditi. Idemo doma. Hoćemo li ih probiti ili što”.

Navijači su potom probali uzdignutih ruku proći pored policije uz opasku kako ne pružaju otpor, a onda je policija reagirala i krenula na navijače suzavcem i pendrecima.

Dramatičan video donosi Dalmatinski portal.

Autor: Bruno Herljević/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> JE LI PRETJERAO? Žestoke reakcije na istup Peternela, evo što je napisao

>>> POČELO JE: Bojan Glavašević napustio SDP!

>>> Panika u IDS-u, srušen njihov mit o zaštitnicima Istre

Komentari

Komentari