Subota, 22 veljače, 2020

[VIDEO] POGLEDAJTE KAKO JE KUŠČEVIĆ DAO OSTAVKU, ALI I ŠTO JE PORUČIO JAVNOSTI: ‘Ponosan sam na sve što sam napravio…’

S istim ću žarom nastaviti rad u Saboru, kao županijski vijećnik i kao općinski vijećnik u Nerežišću, kazao je Kuščević

Ja sam odgovoran političar, dugo sam u politici. Jasno mi je da ova negativna medijska percepcija, temeljem svih neosnovanih napada na mene, predstavlja veliki teret i za stranku i za Vladu. Ja ne želim ovoj Vladi, koja ima izvrsne rezultate, biti uteg, objasnio je u ponedjeljak navečer razloge svojih ostavki Lovro Kuščević, sada već bivši ministar uprave, ali i bivši politički tajnik HDZ-a.

Kuščević je dodao kako je ‘ponosan na sve što je napravio u svoja tri mandata općinskog načelnika, mandatu županijskog vijećnika, u ministarskim mandatima’.

“S istim ću žarom nastaviti rad u Saboru, kao županijski vijećnik i kao općinski vijećnik u Nerežišću”, rekao je Kuščević.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Plenković: Procijenili smo da to više nema nikakvog smisla

Podsjetimo, nakon sastanka u središnjici HDZ-a koji je trajao puna tri sata, premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je kako mu je Kuščević ponudio mandate na raspolaganje, te ih je on prihvatio, prenosi danas.hr

“Kuščević i ja smo razgovarali, on je dao na raspolaganje svoj mandat na mjesto ministra uprave i političkog tajnika, prihvatio sam tu njegovu ostavku. On će napustiti obje dužnosti, vratit će se u Hrvatski sabor. S obzirom na sve okolnosti koje traju proteklih tjedana u javnosti i medijima, procijenili smo da se time čini velika šteta i njemu i Vladi i da to nema nikakvog smisla”, kazao je Plenković.

Dodao je kako Kuščević sada mora riješiti sve nedoumice koje su sada u javnosti da bi mogao nastaviti svoje političko djelovanje.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZBOGOM, VUČIĆU: ‘Povlačim se iz politike… Čovjek mora znati kada je vrijeme’
>>> SLOVENSKI POLICAJAC UPUCAO MIGRANTA? Mediji pišu da je Iračanin nožem ranio taksista pa krenuo prema policiji
>>> Radnik iz BiH poginuo u Austriji
>>> Amerikanac otkriva: Da, vi u Europi imate bolju hranu, a evo i zašto
Komentari

Komentari