Utorak, 14 srpnja, 2020

(VIDEO) POGLEDAJTE DOKAZ: Otkriveno zašto nije došlo do ujedinjenja desnice

Još dosta prije samih izbora domoljubna Hrvatska je u punom smislu te riječi bila potpuno šokirana što će morati birati između Neovisnih za Hrvatsku (Hasanbegović, Eish, Glasnović) i Hrvatskih Suverenista (Ruža, Ilčić, Pavliček, Zekanović, Sačić i drugi) te se u to nije vjerovalo do samoga kraja. Isti ljudi, ista borba isto zalaganje na kraju posvađani i podijeljeni što je mnoge razočaralo i demoraliziralo te se s pravom očekivao stari scenarij po kojem HDZ kupi sve propale glasove desnice koja nije prešla prag.

Pravo pitanje je zašto? Zašto nije došlo do ujedinjenja desnice ?

Odgovor na to pitanje se itekako znao no tokom cijele kampanje Hrvatski suverenisti o tome su šutjeli ne željeći voditi negativnu kampanju bez obzira što su učinili sve da do jedinstva zaista dođe. Izbori su završili i sada je došlo vrijeme da se otkrije glavni krivac.

Pogledajmo snimku u kojoj govori predsjednik Hrvatske konzervativne stranke, voditelj emisije Bujica Velimir Bujance i snimka Ruže Tomašić 2 mjeseca prije izbora a koja potvrđuje razgovor Bujanca i Pavličeka.

Ipak crni scenarij se nije dogodio i Hrvatsku suverenisti su gotovo neočekivano dobili 8.51% te postali 3. snaga u Hrvatskoj. Čak ni negativna i prljava kampanja Neovisnih za Hrvatsku nije uspjela i mogli bi se reći kako je istina na kraju pobijedila. Istina koju su suverenisti ponavljali tokom cijele kampanje ”ZAJEDNIŠTVO NEMA ALTERNATIVU” birači su prepoznali te su kaznili one koji su spriječili konačno ujedinjenje desnice.

U izbornoj bazi Neovisnih za Hrvatsku gradu Zagrebu ne samo da nisu ponovili rezultat od lokalnih izbora već su čak i pali za nemalih 3% od prijašnjih 8,23% na 5,3% dok su Hrvatski suverenisti sa praktički 0% digli na nevjerojatnih 10% te zajedno s Neovisnima prestigli HDZ.

Povijesti rezultati za desnicu no jesu li Neovisni za Hrvatsku razumijelu poruku svojih birača? Vrijeme će pokazati već na parlamentarnim izborima za nešto više od godinu dana. Hoće li zatomiti svog ego ostaje za vidjeti.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> HASANBEGOVIĆ KOMENTIRAO IZBORE: Evo što je rekao o Velimiru Bujancu
>>> (VIDEO) DROGA? Pogledajte snimku, što se događa s IDS-ovim Borisom Miletićem
>>> Pogledajte kako kosovska policija razbija srpske barikade na Kosovu
>>> SRBI BI OPET RATOVALI: Vučić poslao Vulina u vojarnu u Kraljevu, ovaj izveo vojsku i podigao MiG 29

Komentari