Srijeda, 3 lipnja, 2020

(VIDEO) Podsjetimo se: Što je Stanković na HRT-u govorio o Luki Modriću i reprezentaciji!

Aleksandar Stanković na kraju emisije “Nedjeljom u 2” 18. lipnja 2017. godine, u kojoj je gostovao Joško Jeličić, gotovo pa godinu dana prije početka Svjetskog prvenstva, komentirao je Luku Modrića i reprezentaciju. Bio je to dio kampanje blaćenja Luke Modrića i hrvatske nogometne reprezentacije u trenucima kad su se borili za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

“U razgovoru s gospodinom Jeličićem nisam pretjerano iznosio svoje stajalište o ovome što se događa s Lukom Modrićem. Međutim, preintrigantna mi je bila stvar da danas na kraju emisije ne bih nešto rekao”, počeo je Stanković.

“Zgražate se nad onime što je učinio Luka Modrić. Zašto se zgražate? Ajmo na jednostavnije pitanje. Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja ti je pomogla zaraditi desetke milijuna eura? Biste li svjedočili protiv osobe koja ti je pomgla postati milijunaš? Devedeset posto vas ne bi nikad svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića. To ne znači da je taj Modrićev potez plemenit ni moralan, to samo znači da je to realitet. Naravno, pitat ćete se, a što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja? Pa, tko vam je kriv što vjerujete u to. Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su hrvatski nogometaši naši najbolji ambasadori? Oni su, kao i svi mi, najbolji ambasadori sami sebi. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da na travnjaku netko gine za vas. E, pa moguće je da je to vaš problem”, rekao je Stanković besramno napadajući reprezentativce, prenosi narod.hr

“Nedavno je u Londonu bio teroristički napad. Tri manijaka upala su u pub i mačetama počeli probadati goste. I znate što se tad dogodilo? Kao u Tarantinovu filmu iz kuta kafića ustaje 47-godišnji navijač Milwalla iz treće lige i sam kreće na ovu trojicu uz psovku i urlik. Eto, to je klub. To su cojonesi do poda, a ne oni u Osijeku. To je nažalost vrta koja izumire, a sve ostalo – sve ostalo je zubić vila. Doviđenja!”, zaključio je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> A SAD SLAVONSKI SPEKTAKL: Dolazi Škoro, program dočeka Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu

>>> RAKITIĆ ZAČEPIO USTA SVIMA KOJI NAPADAJU THOMPSONA: Objavom na društvenim mrežama dobio ovacije iz cijelog svijeta

>>> (VIDEO) PASTI ĆE SUZA: Običnog dječaka u hrvatskim obilježjima u Bruxellesu dočekali pljeskom

>>> Nevjerojatna izjava Krešimira Dolenčića nakon cirkusa na Trgu bana Jelačića: Ugasili Thompsonu mikrofon, ostavili igrače na cjedilu, a on kaže…

Komentari

Komentari