Petak, 10 srpnja, 2020

(VIDEO) Navijači Zadra tvrde: ‘Policija tukla i cipelarila maloljetnike’

Susret 21. kola košarkaškog prvenstva Hrvatske Zadar – Škrljevo koji je igran u Jazinama prekinut je nakon svega 11 sekundi utakmice zbog divljanja navijača Zadra.

Prekid je trajao pola sata nakon čega je susret nastavljen, a Zadar je slavio 86-75. Nažalost, ‘energija’ s tribina se pretvorila u nerede i divljanje navijača smještenih na tribini rezerviranoj za Tornado. Do prekida je došlo kada su navijači zasuli teren bijelim trakama, te zapalili nekoliko baklji. Došlo je i do tučnjave na tribini nakon čega je intervenirala policija i utakmica je prekinuta. Tribina je ispražnjena, a prekid je trajao skoro pola sata.

Ovaj sukob policije i navijača nastavio se i van dvorane, vidljivo je na snimkama Facebook stranice “KK Zadar Fans”. Ista stranica tvrdi da je policija pendrekom tukla i cipelarila maloljetnika.

“U prvom videu možete vidjeti kako dvojica policajaca pendrekom tuku i cipelare maloljetnu osobu koja bespomoćno leži na podu. U drugom videu možete vidjeti policajca koji hoda uz maloljetnu osobu i u jednom trenutku mu prilazi s leđa i pendrekom ga udara po glavi. Dodajmo kako je u drugom videu policajac ženskoj osobi koja je snimala video rekao, citiramo: ‘esan ti reka da makneš taj mobitel’, potom ju je uhvatio za ruku i gurnuo mobitel iz ruke”, piše u objavi.

hina

Komentari

Komentari