Zagreb, 16.10.2021. -IPredsjednik Vlade RH Andrej Plenković sudjelovao je na konferenciji "2. Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva". Tom će prigodom s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković uručiti odluke i Ugovore iz mjera Programa ruralnog razvoja i Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo, a obići će i izložbene stolove s poljoprivredno-prehrambenim proizvodima.. Na fotografiji Marija Vučković, Andrej Plenković. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

(VIDEO) Nakon ovog videa svi se pitaju – što se dogodilo s Kolindom? Društvene mreže imaju svoje teorije…

Podijeli

Ovo je tek jedan izvod iz duljeg, dvosatnog videa iz Osijeka, no možda najindikativniji. Svi koji su gledali nastup aktualne predsjednice i kandidatkinje na predsjedničim izborima Kolinde Grabar-Kitarović složni su: Ovo nimalo ne sliči na Kolindu od prije pet godina! Neprepoznatljiva je.

“Neprimjereno ponašanje, čudne gestikulacije i sadržaj govora koji nikako nije primjeren situaciji u kojoj se kandidiraš za mjesto Predsjednika države. Recite što bi rekli da vam netko takav dođe na intervju za posao?”, kaže jedan od komentara, pa nastavlja: “Ja sam medicinske struke i definitivno vidim psihološku dekompenzaciju, koje etiologije ne znam, no afekt koji vidimo rezultat je emotivnog stanja a govor produkt misaonog procesa. I emotivni i misaoni dio su eratični.”

Jedan drugi komentar, dolazi od pravnice, kaže nešto slično: “S toliko godina rada u zdravstvu, usuđujem se zamijetiti, neovisno što nisam medicinske struke, da je ona ili na neki način psihički dekompenzirana, ili da je intoksicirana.”

Drugi su izravniji i jednostavniji: “Pijana je”, jedan je od najčešćih komentara. “Ja mislim da pije. Pogledaj finale ovog posljednjeg videa, odlazi teturajući”.

“S njom medicinski nešto nije u redu. Što, ne znam, ali nije . Od Knina na dalje njeno ponašanje, gestikulacija, govori, upućuju na stanje u kojemu ne smije biti vrhovni zapovjednik vojske”, još je jedan od brojnih komentara nastupa u Osijeku.

HDZ-ovci bliski Predsjednici međutim tvrde da je samo jako umorna i prehlađena. No činjenica je – način na koji govori ne izgleda dobro, ono što govori nije ono što bi trebala reći ako želi dobiti izbore, najblaže rečeno. Predsjednica ne odaje dojam stabilne osobe, kao prije pet godina.

Igor Peternel, čest gost društvenih mreža, aktivist i bivši potpredsjednik HHO-a, je prilično izravan: “Da u HDZu imaju imalo poštenja, morala i srca sklonili bi je i zaštitili od sprdnje i javnog ponižavanja. Nakon onog govora jučer svima je već jasno da tu nešto nije u redu medicinski i da to vise nije politika!

Komentari

Najnovije