Nedjelja, 31 svibnja, 2020

(VIDEO) MRŽNJA NE POSUSTAJE: Mladić u snimci prijetio sjekirom kardinalu Puljiću – Trebalo vas je zapaliti u crkvi

Na YouTubeu je objavljen video u kojem korisnik The Unstoppable Grind Master otvoreno sjekirom prijeti kardinalu Vinku Puljiću te Hrvatima i katolicima u BiH.

U 15-minutnoj snimci, ispunjenoj uglavnom salvom morbidnih psovki i prijetnji ubojstvima, mladić iskaljiva mržnju prema katolicima i Bleiburgu vitlajući sjekirom i govoreći: Sve ću vas ovako posjeći za musake.

Kardinala Vinka Puljića prozvao je pedofilom te mu je u više navrata opsovao majku.

Trebalo vam je uletit’ i zapalit vas u crkvi taman da svi zajedno izgorite i trebalo vam je granatu fino baciti, mater vam je**m retadiranu u p***u fašisti. Je**m vam sve živo, da mi je naći one grobnice vaše da vam je**m one mrtve, kazao je mladić, između ostaloga, u svom bolesnom izljevu mržnje.

Na potezu su sada nadležna pravosudna tijela i policijske agencije.

Podsjećamo, u subotu je u sarajevskoj katedrali održana sveta misa zadušnica za žrtve Bleiburga i Križnog puta, a prethodila joj je snažna medijska hajka protiv kardinala Puljića i katoličke crkve u BiH. Za vrijeme mise u Sarajevu je nekoliko tisuća ljudi prosvjedovalo s komunističkim obilježjima i zastavama bivše Jugoslavije, prenosi jabuka.tv


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MARKOTIĆ: Uskoro ćemo objaviti KRAJ EPIDEMIJE, postoje 2 uvjeta
>>> Zastupnica SDA traži kaznu za prosvjednike protiv mise za žrtve Bleiburga
>>> ZAŠTO MEDIJI ŠUTE? SDP PODIVLJAO: ‘Smeće ustaško, nadam se da se nisu vratili sa Blajburga… Tito vas je sve trebao potamaniti!’
>>> Migranti zapalili kuću partizanskog zapovjednika?
>>> Želite preko RH granice? Objavili koji je uvjet: ‘U suprotnom ništa od toga…’
Komentari

Komentari