VIDEO: MIROSLAV ŠKORO – Ne bojim se braniti pozdrav “Za dom spremni”, jer znam istinu

Podijeli

“Potpisujem ono što Hasanbegović kaže o Danu antifašističke borbe! Ne bojim se braniti ‘ZDS’, a Jasenovac ćemo prekopati!” – rekao je među ostalim nezavisni predsjednički kandidat dr. Miroslav Škoro, govoreći okupljenima u Novom Zagrebu.

“Pripadamo generaciji ponosnih ljudi koja je pobijedila srpski fašizam, a o Danu antifašističke borbe trebaju odlučiti ‘pametni povjesničari’. To što kaže dr. Hasanbegović, prvi ću potpisati” – jasan je bio Škoro.

Izjasnio se i o pozdravu ‘ZDS’: “Ne bojim se govoriti o tome, jer znam istinu! To je pozdrav pod kojim se moj vjenčani kum borio za Hrvatsku ’91. godine!

To je pozdrav pod kojim je moj bratić poginuo! Neće mi nitko govoriti da je to pozdrav koji nekome smeta, jer je korišten od ’41. do ’45. godine.

Koristili su i riječ Hrvatska, himnu ‘Lijepa naša’, plaćali su kunama, javnica Krugovalne postaje Zagreb bila je ‘U boj, uboj’…”

“Naravno da ću otići u Bleiburg, ponovio je dr. Škoro i dodao: “Otići ću i u Jasenovac i tražiti međunarodnu komisiju, ako treba prekopat ćemo sve!”

Komentari

Najnovije