(VIDEO) Miletić (Most): ‘Doživio sam Milanovića kao poštenog čovjeka. Tog poštenja ne nalazimo u drugim političkim opcijama’

Podijeli

Novi saborski zastupnik Mosta Marin Miletić u N1 Studiju uživo govorio je, između ostaloga, o predsjedniku RH Zoranu Milanoviću i premijeru Andreju Plenkoviću. Pritom je za Milanovića rekao kako ga je doživio kao poštenog čovjeka.

O Zoranu Milanoviću

Osvrnuo se na nedolazak predsjednika Republike na konstituirajuću sjednicu Sabora.

“Predsjednik Milanović očigledno po novom ima namjeru ne dolaziti na određena događanja gdje se dosad podrazumijevalo da država sudjeluje u vidu predsjednika. Možda čovjek stvarno ima neke druge razloge, bilo bi dobro da to obrazloži”, kaže Miletić.

“Nisam imao prilike s njim se družiti, ali sam sudjelovao s njim u nekim razgovorima. Doživio sam ga kao poštenog čovjeka. Nažalost, tog poštenja ne nalazimo u nekim drugim političkim pričama i platformama. Volio bi da hrvatski političari prije svega budu moralni i pošteni, a da se onda na temeljima poštenja gradi ta naša kuća, ako ćemo se slikovito izraziti”, ispričao je Miletić.

“Što se tiče ega i stava, mislim da je vrlo bitno u životu da netko tko se ide baviti biznisom, bilo čime, da ima stav prema nečemu. Milanović nije lik koji je mlak, ali koji su razlozi njegova nedolaska, treba njega pitati”, ističe Miletić.

Komentirao i Plenkovića

“Mislim da je premijer Plenković jako iskusan političar, mislim da se u dimenziji politike jako dobro snalazi. Dobio je povjerenje hrvatskih građana i s time je cijela ta priča vrlo legitimna”, odgovorio je Miletić na pitanje što misli o premijeru Andreju Plenkoviću.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Otkrilo se koje mjere spremaju: Stižu nova ograničenja, već od sutra bi mogla biti na snazi
>>> MACAN NE ODUSTAJE: “VIDOVIĆ KRIŠTO je guja iz Šume Striborove, ženski Glasnović”
>>> KOLIKA JE CIJENA BRISELSKIH MILIJARDI? Što smo sinoć dobili, a što gubimo?
>>> Stigle upute za maske: Evo kad morate nositi pamučnu, a kad kiruršku…
Komentari

Najnovije