Utorak, 26 svibnja, 2020

(VIDEO) MARCEL HOLJEVAC U BUJICI: ‘Plenković je posve slučajno ispao heroj!’

“Plenković se šverca uz Vilija Beroša”, izjavio je u Bujici na Z1 televiziji, politički komentator i kolumnist tjednika 7dnevno i portala priznajem.hr, Marcel Holjevac, uz napomenu da vlast ima puno bolji PR nego mjere koje provodi.

“Plenković je posve slučajno ispao “heroj”, ocjenjuje Holjevac ulogu šefa Vlade i HDZ-a u aktualnoj krizi.

“Slučajno, zato što je neposredno prije krize, praktički smijenio ministra Kujundžića, koji se baš i nije iskazao nekom sposobnošću i osim toga, bio je potpuni antitalent za bilo kakav PR… Posve slučajno se pred samu krizu pojavio Vili Beroš, koji se pokazao kao kompetentan za mjesto na kojem je sada. To je diglo rejting Vladi, kojoj je kriza pomogla da vrati ono što je do tada gubila”.

Zabrinjavajući je podatak prema kojem smo od četvrtka na petak imali 91 novozaraženog koronavirusom, ali je isto tako zabrinjavajuće da je u Hrvatskoj bez posla u samo jednome danu ostalo više od tisuću ljudi, rečeno je između ostalog u emisiji.

Holjevac je posebno prokomentirao najave da će Martina Dalić, bivša potpredsjednica Plenkovićeve Vlade, biti u ekonomskom Savjetu za borbu protiv recesije.

“Vidim da ima strašnih zlouporaba korone pa se pokušavaju progurati stvari, koje se inače ne bi mogle… Tako je i Martina Dalić tu upala!”

U Bujicu se uživo javio i prof. dr. Slaven Letica, koji je svojedobno bio savjetnik Svjetske zdravstvene organizacije. Iznio je svoje mišljenje o sastavu Vladinog savjeta za borbu protiv koronavirusa

I o vladinom ekonomskom Savjetu za borbu protiv recesije, čije je formiranje najavio Plenković, dr. Letica ima svoje mišljenje.

“Dobro je da je Plenković najavio formiranje tog gospodarskog savjeta, ali ako je tamo Martina Dalić, to će biti jedan koruptivni model – tzv. ‘Borg 2.0.’ Postoji mnoštvo ljudi koji bi trebali naći mjesto u tom savjetu, a ja ću spomenuti samo neke. Tu su, prije svega, Maruška Vizek, Goran Šarovanja, Velibor Mačkić , Pavel Šavor, Marko Kolanović… No, ono što se stvara kod nas je jedan model, koji će biti strašno opasan jer će u uvodu biti koruptivan!”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OSTVARUJE SE: Sjećate li se upozorenja da nas za 19 dana čeka talijanski scenarij?
>>> NEPREDVIDIVI FENOMEN: U bolnicama imamo enormno veliki broj pijanih ljudi
>>> OD NJE JE SVE POČELO: Konačno otkriveno tko je proširio globalnu pandemiju koronavriusa?
>>> DIJELITE OVE VAŽNE UPUTE: Osam točaka za obranu od pandemije
Komentari

Komentari