Subota, 30 svibnja, 2020

VIDEO Mandžukić: Da toga nije bilo, još bih nosio sveti hrvatski dres

MARIO MANDŽUKIĆ gostovao je u studiju Narodnog radija na kojem je pričao o reprezentaciji, Cristianu Ronaldu i talijanskom nogometu.

Omiljeni bivši reprezentativac oprostio se od hrvatskog dresa nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine.

“Sve je kao da je bilo jučer. Još uvijek sam sretan zbog toga, svaki dan mi je ispunjen i stvarno se osjećam prelijepo. Nema dana da ne pogledam neku sliku ili video sa Svjetskog prvenstva ili dočeka”, rekao je Mandžukić.

“U karijeri sam morao donijeti puno važnih odluka i završetak reprezentativne karijere bila je jedna od tih. Nisam to odlučio u jednom danu. Prije Svjetskog prvenstva sam si rekao da idem dati sve od sebe i da idem pokušati nešto ostvariti s Hrvatskom da bih mogao doći do faze u kojoj mogu reći ‘Zbogom’ najljepšem i svetom dresu. Da nismo nešto osvojili, ja bih i dalje igrao jer je to bio moj san i cilj”, dodao je Mandžukić.

Nakon Svjetskog prvenstva je u rodnom Slavonskom Brodu dobio spomen ploču, zajedno s Ivanom Rakitićem i Ivicom Olićem.

“Nisam to mogao ni sanjati. Ja sam brodsko dijete, cijeli život sam želio biti što bolji u poslu kojim se bavim, ali da ću tako nešto doživjeti u svojem gradu… Eto, barem ću vječno u njemu živjeti. Reprezentaciju gledam stalno, uz njih sam i oni to znaju. Vrijeme je za druge dečke, oni imaju svoje snove. Ja sam čekao 11 godina da ostvarim nešto s Hrvatskom, to je jako puno vremena. Sad je red na drugima, a ja im ne želim raditi gužvu”, dodao je Mandžukić.

Voditelji su ga pitali kako mu je u Italiji i kako je dijeliti svlačionicu s Cristianom Ronaldom.

“Talijani su slični nama, imamo sličan mentalitet. Fanatici su za nogomet, a malo su i divlji, kao mi. Ima ih svugdje po gradu, stalno sjede po kavama i uvijek prilaze. Dobro je, simpatični su. Ronaldo nije uopće zeznut. On je sasvim normalan dečko, iznenadio sam se koliko je jednostavan”, odgovorio je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PAPA FRANJO: Postoji milost u Međugorju. Ne može se poreći, ljudi se obraćaju
>>> PUPOVAC PRIJAVLJEN ZA UBOJSTVO DR. ŠRETERA! Policija zaprimila do sada nepoznate dokumente
>>> OČITAO MU LEKCIJU: Luka Mišetić odgovorio profesoru kojem se ‘povraćalo’ od posjeta Vukovaru
>>> Umirući čovjek izgovorio svoje posljednje riječi o Bogu koje su mnogima otvorile oči
Komentari

Komentari