Petak, 5 lipnja, 2020

(VIDEO) MA ŠTO ONA TO PJEVA? Gojan uzurpirala prostor HRTa, gledatelji bjesni

Poznata dugogodišnja novinarka HRT-a Elizabeta Gojan godinama prati događanja u vanjskoj politici, pa je tako ovom prilikom napravila reportažu za web portal HRT-ovih vijesti o nadolazećim izborima u Bosni i Hercegovini.

Gojan je na neuobičajen način započela svoju reportažu, što baš i nije naišlo na dobar prijem gledatelja na Facebooku.

Gojan je reportažu započela s poznatom narodnom pjesmom iz Hercegovine “Duni vjetre malo sa Neretve, malo sa Neretve, duni vjetre…”, za koju je rekla kako su je pjevali ranjenici i partizanski borci na Neretvi u Jablanici kad su bili okruženi snagama njemačkog okupatora.

Prilog je snimljen na mjestu na kojem je napravljen spomenik s Titovim riječima kako se ranjenike ne smije ostaviti i na mjestu gdje se nalazio srušeni most na Neretvi.

Ostatak priloga se uglavnom bavio nadolazećim izborima i šansama pojedinih kandidata za pobjedu na izborima za članove Predsjedništva.

Neočekivan početak reportaže nije pretjerano oduševio komentatore i pratitelje stranice “HRT Vijesti” na Facebooku, pa se mogu pročitati i žestoke uvrede na pjevačke sposobnosti Elizabete Gojan, ali i na račun nje same.

Ne postoji niti jedan pozitivan komentar, a po negativnošću su neki ‘prešli sve granice’. Najlajkaniji komentar je komentar koji kaže da je Elizabeta pijana ili nema sluha: “Pa žena totalno fulala melodiju. Mora da je drink ili fakat nema ni malo sluha”.

Dok su neki komentari izuzetno brutalni, pa su joj pisali kako je ‘”gadura” i spominjali problem s težinom itd.

Negativnih komentara je bilo na pretek:

Zanimljivo je kako neki komentari stoje satima, jer je vijest objavljena još u četvrtak navečer, pa je lako moguće da nitko od HRT-ovih administratora nije izbrisao niti jedan jedini komentar na račun svoje novinarke, bez obzira što ih je velik broj izuzetno brutalan i uvredljiv.

Autor: rj


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Simeone nije izdržao: Sad je jasno što misli o izboru Modrića za najboljeg nogometaša svijeta

>>> SKANDALOZNO: Poruke s Komšićevog skupa: ‘Kolac za Čovu i ‘do jaja’ za Kolindu’

>>> Zoran Šprajc pokušao ‘spustiti’ Bruni Esih – ona mu odgovorila

Komentari

Komentari