fbpx
Nedjelja, listopad 20, 2019

VIDEO Lovren nije imao pojma s kim se slika, kad je shvatio, odmah se ispričao

NA humanitarnom teniskom turniru Gem set Hrvatska sudjelovali su brojni hrvatski sportaši, a Dejan Lovren se našao u centru pozornosti zbog nečeg posve drugog.

Naime, slavnom su nogometašu na zagrebačkoj Šalati prilazili brojni obožavatelji kako bi se slikali s njim, a među njima se našao i naš bivši nogometaš i reprezentativac Ivan Klasnić.

Čini se da Lovren u gužvi nije prepoznao svog nekadašnjeg kolegu iz reprezentacije pa se nakon kratkog poziranja samo okrenuo i otišao. Klasnić se tome dobro nasmijao, a snimku cijele situacije objavio je na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tag a friend who doesn’t recognize You [email protected] ??? #Croatia #Zagreb #ik17 #dejanlovren #viral #prank #fun @hashtagsiebzehn

Objavu dijeli Ivan Klasnic (@ivanklasnic17)

“Označi prijatelja koji te više ne prepoznaje”, napisao je uz objavu i označio Lovrena.

Snimka je nasmijala i Šimu Vrsaljka, kao i Rakitićevu Raquel koji su u komentaru ostavili hrpu smajlića, a ubrzo se javio i sam Lovren.

“Dragi, oprosti, stvarno ne znam gdje mi je bila glava”, napisao je.

Snimka je zabavila i Klasnićeve brojne pratitelje koji su mu čestitali što je “digao” Lovrena, ali su mu također poručili da mu ne zamjeri jer i sam zna kako je to “kad te opsjedaju”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Srbi zagrmili: ‘Hrvati, kakav ste nam šamar opet opalili?!’
>>> MUŠKARAC KOJEG SU USTRIJELILI ŠVEDSKI POLICAJCI JE ŠIBENČANIN: Tvrdio je da u torbama nosi eksploziv, njegova rodbina je u potpunom šoku
>>> VIDEO Troje Hrvata uhićeno u Italiji, pogledajte što im je policija našla u kući
>>> Mnogi vozači bosi ili u japankama sjedaju u auto, policija otkrila može li vas kazniti
Komentari

Komentari