Petak, 10 srpnja, 2020

(VIDEO) KAKVA NEMOĆ: Očajnički pokušaj Engleza da izbjegnu poraz od Hrvatske

Engleska nogometna reprezentacija nakon primljenog pogotka u 109. minuti pokušala je uzvratiti dok je Hrvatska slavila, što je izazvalo negativne reakcije svjetske javnosti..

Hrvatska je šokirala u srijedu u Moskvi samouvjerene Engleze koji su unatoč vodstvu od 5. minute prokockali svoju prednost i dopustili veliki preokret koji ćemo zauvijek pamtiti.

Nakon izjednačujućeg gola Perišića u 68. minuti Engleska se potpuno raspala i naši su mogli osigurati pobjedu već u regularnom vremenu, da bi ipak slomili protivnika u 109. minuti golom Marija Mandžukića koji je bacio u delirij cijelu naciju.

No ono što su zatim napravili Englezi bilo je prilično nesportski. Naime, pokušali su postići pogodak dok su naši slavili izvan terena, vodeći se starim pravilom da je to dopušteno ako svi protivnički igrači napuste travnjak.

Ali to pravilo je promijenjeno i sudac Cakir ih je prekinuo, jer on mora dati znak da se utakmica može nastaviti. Čak i u Engleskoj su ovakav pokušaj postizanja pogotka proglasili sramotnim…


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) VRSALJKO BRUTALNO ISMIJAO ENGLESKU: Žestoko im odgovorio zbog bahatosti 

>>> (VIDEO) SLAVEN BILIĆ SE NASLAĐIVAO: ‘Uzeli smo loptu i u nastavku smo dominirali protiv Engleza’

>>> Svlačionica gori, Subašić i Vida su zapjevali nije u šoldima sve

>>> SVIJET SE DIVI HRVATSKOJ: Hrvate su boljeli mišići i tijela su im škripala, ali oni idu dalje!

Komentari

Komentari