Ponedjeljak, 28 rujna, 2020

(VIDEO) INCIDENT NA OBLJETNICI U KUPRESU: Ljutiti branitelj prekinuo govor generala Sopte

Prilikom obilježavanja 25. godišnjice oslobođenja Kupresa, nakon održane svete mise, upriličena je svečana akademija koju je prekinuo branitelj. Tijekom govora generala Stanka Baje Sopte jedan od branitelja je prekinuo njegov govor.

”Potomstvo mi je u Njemačkoj, a djeca Borjane Krišto i Dragana Čovića se sva uhljebila. Gdje su moja djeca? Ja sam ušao prvi na Kupres sa specijalnom livanjskom policijom. Ranjen sam. Koga hvališ? Ja sam ranjene i mrtve ovdje previjao i gledao, a nisu ni Borjana ni Čović koji ne daju mome djetetu živjeti, kazao je branitelj. ‘Ja sam ušao ovdje u Kupres. Ja znam tko je ušao. S lijeve strane Kupreških vrata sam ja ušao, a general Mijo Jelić s desne strane s Hercegovcima. Kome ga pričaš?!”, dobacio je ljutito nepoznati branitelj.

”Ta priča nije za ovo mjesto i ovaj dan. Ovdje častimo i slavimo mrtve”, odgovorio je general Sopta branitelju, piše Jabuka.tv.

Incident je prekinuo kupreški načelnik Milan Raštegorac Komo kazavši kako Kupres nije mjesto za političke obračune. ”Nemojte u Kupres dolaziti “ispravljati krive Drine”. Ovo je treći put da se ovakvo nešto događa. Ja se tresem. Zašto u Kupres dolazite uvijek tražiti neke probleme”, kazao je Raštegorac.

Svečana akademija je nakon kratkog incidenta bila nastavljena govorom generala Sopte.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> DIJELITE DALJE! Nikola Kajkić dobio ozbiljne prijetnje
>>> KOLINDA ISPRIČALA ANEGDOTU SA SKUPA: ‘Milanović se ne snalazi. Jednom je sjedio sam za večerom. I ja sam se skoro sažalila…’
>>> Goran Bogdan: ‘Ma boli me k…. za Hrvatsku
>>> POČEO KOPATI TEMELJE ZA KUĆU PA POŽALIO: Naletio na masovnu grobnicu
Komentari

Komentari