VIDEO Ibrahimović izašao na binu festivala uz hit žene koja je slavila s četnicima u Vukovaru

Podijeli

Nevjerojatne snimke dolaze iz Italije. Poznati nogometaš Milana, Zlatan Ibrahimović, izašao je na pozornicu popularnog festivala u San Remu uz hit pjesmu srpske folk pjevačice Nade Topčagić – Jutro je.

Podsjetimo, upravo je Topčagićka uz Eru Ojdanić bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru, samo nekoliko dana nakon stravičnog masakra i pada grada. Kasnije se Topčagić branila kako je na taj nastup bila natjerana, što je rekla u InMagazinu, iako je na snimkama koje i dalje kolaju internetom iz sveg glasa vikala: “Živjela Velika Srbija!” i pjevala četničke pjesme.

Ipak, Ibrahimoviću, koji ima bosanskohercegovačke krvi u sebi, to nije smetalo. Možda za taj podatak niti ne zna. On se niz stepenice festivala do pozornice spustio uz veliki osmijeh i u smokingu, prenosi večernji list

Dodajmo i kako će, osim pažljivo odabranih ‘canzona’ festival će biti prepun iznenađenja, a u četvrtak je najavljen i duet. Naime, Zlatan Ibrahimović i srpski trener rođen u Vukovaru, koji je trenutno na klupi Bologne, Siniša Mihajlović, trebali bi izvseti ‘Io vagabondo’, pjesmu  talijanske grupe Nomadi iz 1972. godine.

– Ne znam što bih rekla. Fascinirana sam i presretna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svjetla točka. Voljela bih ga upoznati, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspjeh sportaša i živjeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pjesme, ljubi te Nadica – rekla je Topčagić za portal Nova.rs početkom veljače kada je Ibra također uz njezinu pjesmu proslavio svoj 500. i 501. gol u karijeri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli serGio (@sergiobih)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimovic News (@ibrahimovicnewz)


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> LIJEČNIKU IZ OSIJEKA PREKIPJELO: Koliko ih je zaista umrlo od korone? Objasnio kako vode statistiku umrlih!
>>> Neslužbeno glasilo SDA Raspudića proglasilo “ustaškim smradom”: “Svoj na svom, g…o na g…u”
>>> ŠKORO će se kandidirati za GRADONAČELNIKA ZAGREBA!
>>> PANIKA MEĐU IMUNOLOZIMA: Novi soj virusa pogađa i one koji su koronu preboljeli, a ni cjepiva ne pomažu previše!
>>> “MILANOVIĆA PROGLASITI NEPOŽELJNIM U BIH”: Evo čime je sad naljutio Bosance!
Komentari

Najnovije