(VIDEO) HDZOVKA SASULA PALJBU PO PLENKOVIĆU: ”Mijenjaj se jer ćemo mi tebe mijenjati!”

Podijeli

U današnjoj emisiji TV parlament Z1 televizije jedna gledateljica iz Splita održala je lekciju HDZ-u i premijeru Plenkoviću, a možete je poslušati na video snimci.

“Malo bi ja o ovom navodnom incidentu u Borovu”, javila se gledateljica. “Znate što, to nije lijepo, ali mene zanima tko su ti dečki?”, zapitala se, a zatim prešla na stvar:

“Znate što sam jutros čula od ovog Pupovčevog glavnog u Vukovaru, kako je njih iznenadilo da se neki mural pojavio. A ja sam ga vidjela, s 12 ubijenih policajaca i 12 križeva, i to njega vrijeđa. I nas vrijeđaju Pupovac i Plenković. Ja sam HDZ-ovka i bila sam HDZ-ovka, ali Plenkoviću, mijenjaj se jer ćemo mi tebe mijenjati! To je sve Pupovac izazvao. Meni dođe želudac do grla kad on nama počne predavati kako je ovo ustašizacija, kako je ovo ustaška država, a nikad ne spomene kako je njegov Stanimirović 91. harao i palio po Vukovaru.

E tu je problem. Plenković spašava Pupovca.

– Poslali ste rezolutnu poruku, da ćete kao HDZ-ovka mijenjati premijera, da li je ovo HDZ za koji bi vi glasali, pitala je voditeljica.

“Ne, ne, ne daj Bože”, odgovorila je gledateljica. “Ja još imam iskaznicu, ali Plenkovićev HDZ nas ruši na svakom koraku, a daje krila Pupovcu. Kako je god Pupovac udario u Saboru na Škoru, tako je on došao u moj Split i udario isto na Škoru. Istim riječima, tonom, taktom. Ja to ne podržavam. Dok nam god bude vladao Plenković u HDZ-u, mi smo gotovi, nas su preuzeli”, rekla je gospođa.

Na pitanje za koga će glasati na ovim izborima, odgovorila je: “Za Škoru. Isprobali smo Franju Tuđmana, Bog je bio na nebu a on na zemlji. Isprobali smo Ivu Sanadera, obećavao je da neće dati naše generale, da će se boriti, kad je došao na vlast izdao nas je. Karamarko je došao, bio mjesec dana. Došao je Plenković i dao Pupovcu vlast. Ljudi, probudite se, vidite što nam rade! On je diktator gori nego što je bio Tito”, zaključila je gledateljica iz Splita.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> Dinamo pronašao zamjenu za Dominika Livakovića; prvi golman Modrih napušta Maksimir, a stiže senzacija iz susjedstva
>>> Stiže novi lijek protiv korone, pokazuje veliku učinkovitost. Evo o čemu se radi
>>> ANTIFAŠISTI UŽASNUTI, na Titov “rođendan” na bisti osvanuo natpis “Tito je Hrvat” i kukasti križ
>>> Nema načina da se spriječi udar velikog asteroida!
Komentari

Najnovije