(VIDEO) Grmoja: ‘Predsjednica Grabar-Kitarović pjesmom čestita optuženiku Bandiću’

Podijeli

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja objavio je u subotu snimku na kojoj hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pjeva rođendansku pjesmu zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je podržao njezinu kandidaturu za novi mandat.

Most je inače početkom rujna donio odluku da će za na predsjedničkim izborima podržati Miroslava Škoru, a Grmoja je uz video dodao i oznaku #sadilnikada, što je Škorin slogan u predsjedničkoj kampanji.

Neki su komentatori ispod videa zapitali od kad je ta snimka, a Miro Bulj odgovorio je – “jučer”. “Nije to od jučer ako me oko ne vara, tu su mlađi”, skeptičan je drugi komentator. “Ne razumijem u čemu je ovdje problem, jel to možda Bandić pravomoćno osuđen za nešto, uostalom niste li i sami bili koalicijski partner nepravomoćno osuđene kriminalne organizacije, poštedite narod tih demagogija jer prvom prilikom uradili bi isto”, ocjenjuje treći. Zatim slijedi niz negativnih komentara na račun aktualne predsjednice i zagrebačkog gradonačelnika.

Bandiću je inače u petak na rođendanskoj proslavi među ostalima bio Jakov Kitarović, suprug aktualne predsjednice, a čini da je snimka koju je podijelio Grmoja nastala prije te proslave.

“Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom”, napisao je Nikola Grmoja uz video.

Milan Bandić u petak je zagrebačkom klubu Book proslavio 64. rođendan.

Stigli su i predsjedničin suprug Jakov Kitarović i ministar zdravstva Milan Kujundžić, a tu su i većina gradskih pročelnika, direktorica Velesajma, djelatnici Holdinga, ZET-a… Dar, kao i dosad, nije tražio, već je molio sve koji mu žele nešto dati da uplate iznos u Zakladu za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti, navodi vecernji.hr.

Komentari

Najnovije