Utorak, 14 srpnja, 2020

VELJAČA ZAHVALILA SVEMIRU što je NAPUSTILA HRVATSKU I OPET JE U BEOGRADU, HRVATI: “HVALA SVEMIRU DA SMO STE SE RIJEŠILI”

Jelena Veljača na Instagramu se pohvalila prvim putovanjem nakon karantene. Naime, objavila je fotografiju i opisala da se nalazi na dobro poznatoj lokaciji u Beogradu.

“Hvala svemiru”, napisala je u opisu, a njezini srpski pratitelji oduševljeni su činjenicom da je ponovno u Beogradu. Komentari Hrvata su uglavnom “Hvala svemiru da smo te se riješili”.

Aktivistica i “instagramuša” je pozirala sklopljenih ruku, iako je inače ateist. “Svoj na svom”, napisala joj je jedna pratiteljica, a ona joj je odmah odgovorila: “Svoja”.

Podsjetimo, Jelena je dio karantene provela kod prijateljice Ive Radić, kod koje se s kćerkom na kratko odselila nakon što im je u potresu oštećen zagrebački stan. Nakon Ive, neko vrijeme su bile i kod Jeleninog partnera Ivana Gala.

No, početkom svibnja vratile su se u svoj stan. Jelena je na Instagramu objavila fotografiju pukotina na zidu koje je obojala zlatnom bojom, a uz fotografiju je napisala “naše su rane zlatne boje”.

Komentari

Komentari