Četvrtak, 2 srpnja, 2020

Veliki sportaš i veliki čovjek plemenitog srca: Danijel Subašić platio liječenje bolesnoj djevojčici iz Zadra

Standardni čuvar mreže svjetskog doprvaka, reprezentacije HrvatskeDanijel Subašić, još jednom je pokazao da je ne samo veliki sportaš, jedan od najboljih svjetskih golmana, već i čovjek plemenitog srca. Skroman, baš kako izbornik Zlatko Dalić govori da hrvatski reprezentativac treba biti. Skroman i ponizan…

Naime, nedavno je prema pisanju portala kalelargainfo.hr platio liječenje jednoj bolesnoj djevojčici iz Zadra, no, zamolio je da se o tome ne govori.

Naravno, nije ovo prvi puta da Subašić, kao i svi Vatreni, pomaže potrebitima, ako se o tome ne piše, ako se o tome ne govori, i ako Vatreni o tome uglavnom šute i ne traže medijsku pozornost, ne znači da se ne događa. Subašić kad nekome pomogne, učini to od srca i ne traži ni ni zahvale ni pohvale.

Djevojčica se uspješno oporavlja te je s obitelji stigla u Nadin, nadajući se da će tamo sresti i svog sportskog heroja, Danijela Subašića, čiji su dolazak organizatori dočeka od prije nekoliko dana i najavili, djevojčica je Subi željela zahvaliti, međutim, zbog obiteljskih obveza Subašić je bio spriječen i nije uspio stići u Nadin. Djevojčica je pismo uručila Subinom prijatelju Šimi Vrsaljku, koji joj je obećao da će ga hrvatskom golmanu uručiti čim ga vidi.

Komentari

Komentari