rtl

Velika tuga u obitelji RTL-ova voditelja: ‘Hvala ti za sve i zbogom!’

Podijeli

RTL-ov voditelj Tomislav Jelinčić na društvenim je mrežama otkrio tužnu vijest. U komentarima su se odmah javili i njegovi kolege s televizije koji su mu uputili izraze sućuti.

Voditelj informativne emisije RTL Danas Tomislav Jelinčić trenutno proživljava najteže trenutke u svom životu. Njegov otac zauvijek je napustio ovaj svijet, a tužnu vijest Tomisav je pratiteljima otkrio na društvenim mrežama. – Jedan. Nebo. Pjesnik. Izazov. Hvala. Original. Tuga. Dom. Urnebes. Neobrana. Tata. ZBogom…. – napisao je voditelj uz nekoliko dirljivih fotografija koje ga podsjećaju na oca.  U komentarima su se odmah javili i njegovi kolege s televizije koji su mu uputili izraze sućuti, prenosi večernji list 

“Sve prolazi, samo sjećanja ostaju. S vremenom samo ona koja donose osmijeh i ponos što su bili naši”, poručila mu je kolegica Ana Brdarić Boljat s kojom na RTL-u surađuje već 15 godina. Inače, Tomislav ne krije koliko mu je obitelj važna pa se sa trojicom sinova i kćeri nerijetko hvali i na društvenim mrežama. U jednom od intervjua koji je dao za Večernji list Jelinčić je istaknuo kako su mu upravo oni najveće postignuće.

– Ponosan sam na svoju suprugu i djecu. Drago mi je i da sam uz posao i obitelj uspio završiti Filmsku i TV režiju na Akademiji dramske umjetnosti te snimiti nekoliko dokumentarnih filmova – kazao je Jelinčić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PANIKA U NJEMAČKOJ, LJUDI TRAŽE KARANTENU: Pa ne možemo samo postaviti bodljikavu žicu…
>>> RASKOLI U SDP-U – Ranko Ostojić: Bolje ne biti na listi nego izgubiti obraz
>>> MASKE OD JESENI POSTAJU OBVEZNE ZA SVE? Mjesečni trošak za četveročlanu obitelj bio bi 1400 kuna
>>> Kerum se vraća: ‘Slušaj klošaru četnički, mene još jednom spomeni, gučak ću ti iščupat’
>>> ČAČIĆ SHOW: “BERNARDIĆ NEMA POJMA O NIČEM, NIJE IMAO NI MILANOVIĆ, A ŠKORO JE FILOFAŠIST JER PODRŽAVA ZDS”
Komentari

Najnovije