Ponedjeljak, 3 kolovoza, 2020

Velika tragedija u Berlinu: Otac bacio bebu sa sedmog kata, pa i sam skočio

Beba (9 mjeseci) i njegov otac (23) poginuli su u četvrtak navečer u padu s sedmog kata nebodera u berlinskoj četvrti Friedrichsfelde. U početku nije bilo jasno što se zapravo dogodilo.

Istražitelji i obdukcija sada su otkrili – riječ je o ubojstvu i samoubojstvu.

Glasnogovornik tužitelja u Berlinu, Martin Steltner za BILD je kazao: “Prema trenutnoj istragi, pretpostavljamo da je otac bacio dijete s balkona. Način na koji smo pronašli dijete ide u prilog tome. Nakon toga, skočio je i otac .”

U 22.30 sati prolaznici su pronašli tijelo bebe i oca. Dječak je bio desetak metara od zgrade. Ozljede su jasno pokazale pad s velike visine, prenosi fenix

Policija je otkrila da su balkonska vrata u stanu (na 25 metara visine) bila otvorena. Inače nitko osim njih, nije bio u stanu.

Ranije smo objavili…

Velika tragedija dogodila se u četvrtak oko 22.30 sati u berlinskoj četvrti Friedrichsfelde. U padu sa sedmog kata zgrade poginuo je 23-godišnji otac i njegov devetomjesečni sin jordanskog podrijetla.

Prolaznici koji su svjedočili tragediji brzo su pozvali hitnu pomoć, policiju i vatrogasce, no otac i sin su već bili mrtvi, rekao je u petak ujutro glasnogovornik policije u Berlinu. Djetetova majka u tom trenutku nije bila u stanu. Kad je čula nesretnu vijest, doživjela je psihički slom te joj je pružena medicinska pomoć.

Mediji pišu kako su svjedoci nesreće u šoku gledali kako sin i otac padaju jedan za drugim, no policija još ne želi izlaziti s više informacija u javnost pa se o onome što je prethodilo strašnom padu može samo nagađati.

Tijekom dana će biti obavljena obdukcija koja će razjasniti nesretni događaj.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Zapovjednik ‘RSK’ prijavljen zbog ratnog zločina u Domovinskom ratu 1993.

>>> U Juventusu se spremaju velike promjene, a prva bi ‘žrtva’ mogao biti naš Mario Mandžukić

>>> Srbi su u ratovima na području bivše SFRJ uzrokovali gotovo 80% žrtava, znaju to i zato se žeste!

Komentari

Komentari