Srijeda, 27 svibnja, 2020

VEGANI ODVRATNO IZVRIJEĐALI OPG jer prodaje meso na virtualnoj tržnici

Virtualni zagrebački plac jedna je od trenutačno najposjećenijih Facebook stranica na kojoj naši privrednici, OPG-i i seoska domaćinstva prodaju domaće proizvode, piše portal otvoreno.hr

Mnogi od njih su se ovakvoj prodaji okrenuli prisiljeni trenutačnim mjerama i zabranama, a to je trenutačno i jedini način da opstanu. Vrijedni proizvođači mesa, jaja, mlijeka, povrća i voća, preko ove Virtualnog placa primaju narudžbe, te ih u najkraćem roku, sa zaštitnim rukavicama i maskama na licu, dostavljaju na kućne adrese.

Napad zbog prodaje mesa

Sve je odlično funkcioniralo dok jedan OPG nije objavio prodaju jaretine… Oglas na kojem je istaknuta ponuda s kontakt brojem domaćinstva, bio je potkrijepljen fotografijom jarića, a upravo to bio je okidač za vegane koji se u komentarima nisu štedjeli.

Iako se šokirana vlasnica OPG-a pokušala opravdati, a i brojni građani su je pokušali obraniti, stotine komentara razljućenih vegana slijevalo se ispod objave o prodaji mesa.

I dok su ljude koji konzumiraju meso nazivali “ljudima koji jedu bebe i leševe”, vlasnica OPG-a bila je prisiljena isključiti komentare jer je i sama ostala bez komentara.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> USTAVNI SUDAC: “Stožer nema pravo zabraniti napuštanje mjesta boravišta, prisilnu karantenu treba građanima platiti”
>>> Edward Snowden se oglasio oko pandemije i ima ozbiljno upozorenje
>>> Američki farmaceutski div otkrio kada će biti široko dostupno cjepivo protiv koronavirusa
>>> Plenkovićev savjetnik: ‘Tko odbije skinuti aplikaciju za praćenje lokacije bit će smješten u nadzirani prostor’
Komentari

Komentari