Sve Konzumove trgovine u Hrvatskoj neće raditi na Božić, kao ni na blagdan Sv. Stjepana, dok će za Badnjak Super Konzumi raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće. Tom odlukom Uprava Konzuma želi zahvaliti svim zaposlenicima na predanom radu u protekloj godini, kojim su dali značajan doprinos dobrim poslovnim rezultatima, ali i omogućiti zaposlenicima da s obiteljima uživaju u blagdanima, priopćeno je iz kompanije

‘Odluku o neradnom Božiću, ali i neradnom blagdanu Sv. Stjepana donijeli smo kako bismo našim vrijednim zaposlenicima zahvalili na iznimnom zalaganju i trudu koje iz dana u dan iskazuju na svojim radnim mjestima. Svi naši zaposlenici zasluženo će na Božić i Štefanje biti u krugu svojih obitelji i uživati u blagdanskoj atmosferi i druženju. Ovakvim poslovnim odlukama dokazujemo da Konzum nastavlja zacrtani smjer kontinuiranog povećanja prava i pogodnosti za naše zaposlenike, među kojima su i isplata božićnice, uskrsnice i regresa te ostvarenje drugih prava većih od zakonske obveze. Svim zaposlenicima želim sretne i ugodne predstojeće blagdane’, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

‘Konzum čestita Božić i svim svojim kupcima pozivajući ih da kupnju obave u danima uoči blagdana, kad će sve Konzumove prodavaonice širom Hrvatske raditi po redovnom radnom vremenu‘, priopćeno je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> JE LI TO PUPOVAC STAO U OBRANU SRPSKIH RATNIH ZLOČINACA? Pogledajte kako je komentirao uhićenje

>>> Švercer migranata ekskluzivno ‘Ovo je priča koja mora van’

>>> MAKSIMALNA UVREDA ZA HRVATE: Komšić u svoj ured u Predsjedništvu BiH izbacio zastavu Herceg-Bosne ali to nije sve

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!