Četvrtak, 23 siječnja, 2020

Vatrenima se spremaju sjajne dobrodošlice širom zemlje, evo gdje i kad

Cijela zemlja veseli se dolasku nogometnih reprezentativaca koji se sa Svjetskog prvenstva u Rusiji vraćaju sa srebrnim medaljama i najvećim uspjehom hrvatskog nogometa u povijesti.

Nakon dočeka koji se sprema na središnjem zagrebčkom trgu, Vatreni idu na zasluženi odmor prije povratka klupskim obvezama, a u njihovim mjestima spremaju im se prave dobrodošlice.

Vedran Ćorluka već je iz aviona poručio ekipi u Sloboštini da se vide već večeras. Ne sumnjamo da će se proslava sa zagrebačkog Trga bana Jelačića preseliti i na ulice novozagrebačkog kvarta kad tamo stigne popularni Čarli.

Kapetana i najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, Luku Modrića, i njegove sugrađane vratara Danijela Subašića, kao i reprezentativce Šimu Vrsaljka iDominika Livakovića, dočekat će njihovi Zadrani. Doček je planiran za utorak u 20 sati na Liburnskoj obali, a središnji događaj trebao bi biti na Forumu u 21 sat.

Domagoju Vidi sprema se prava fešta u njegovom Donjem Miholjcu. Turistička zajednica angažirala je TS Traminac iz Donjeg Miholjca i Slavonija band, a zasvirat će i Gradska limena glazba Donjeg Miholjca. Vidi će njegovi sumještani prirediti i iznenađenje.

“Iznenađenje koje smo pripremili za Domagoja je doček na ulazu u Grad Donji Miholjac, kod hotela Borik u 16.45 , gdje ćemo ga kočijama obučenog u narodnu nošnju s tamburašima (koji će biti u majicama na kockice) vratiti nazad do mjesta održavanja svečanog dočeka. Za njega je napisan i Bećarac koji će biti odsviran i opjevan pred dvorcem”, kažu iz Turističke zajednice, prenosi N1

Grad Omiš organizira doček hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića u Omišu u srijedu, 18. srpnja 2018. s početkom je u 19.00 sati u Parku hrvatskih branitelja (na nasipu – Toreta ) u Omišu.

I Brođani će dočekati svog Marija Mandžukića, u srijedu navečer.

Izbornika Dalića najprije će dočekat u Varaždinu, u utorak. Na Kapucinskom trgu od 19 sati Varaždince i njihove goste uveseljavat će Prljavo kazalište i Zaprešić Boysi. Sljedeći tjedan, u ponedjeljak 23. 7. spremaju mu doček i u njegovom rodnom Livnu, u Bosni i Hercegovini.

Rabac i Labin za Čarlija

Druženje s velikim prijateljem Labina i Rapca planirano je za utorak, 17. srpnja s početkom u 20 sati na rabačkoj rivi.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Marko Jurič: Sve dok Thompson, kao ilegalac, mora biti prošvercan na pozornicu, Hrvatska nije pobijedila

>>> (VIDEO) PASTI ĆE SUZA: Običnog dječaka u hrvatskim obilježjima u Bruxellesu dočekali pljeskom

>>> SVJETSKI MEDIJI PRATILI DOČEK U NEVJERICI: Mislili smo da ste tužni a vi slavite kao pobjednici

>>> (VIDEO) PA ZAŠTO VAM SMETA HRVATSKA? Thompson se jedva izborio za mikrofon a kada je trebao otpjevani još jednu DOČEK PREKINUT

Komentari

Komentari