Nedjelja, 29 ožujka, 2020

UŽASNO OTKRIĆE U NJEMAČKOJ: Ali Bashar, prije ubojstva Susanne (14) silovao 11-godišnju djevojčicu

Osumnjičeni za ubojstvo 14-godišnjeg Susanne, Iračanin Ali Bashar (21) osumnjičen je da je silovao i 11-godišnju djevojčicu iz Njemačke.

Kako je priopćilo tužiteljstvo u Wiesbadenu, sumnja se da je Ali Bashar silovao djevojčicu u izbjegličkom kampu u Wiesbadenu u ožujku. Kako piše Bild, zajedno sa svojim mlađim bratom (13) i još jednim dječakom kojemu je najmanje 14 godina i koji se pojavio u slučaju Susanne kao svjedok.

Podsjetimo, 22. svibnja, 14-godišnja Susanna iz Mainza je nestala. Njezino tijelo pronađeno je u blizini Wiesbadena 3. lipnja. Bila je silovana, zadavljena i prekrivena grmljem.

Afganistanski dječak Mansoor, koji je rekao da mu je 13 godina, odveo je policiju do mjesta gdje je bilo Susannino tijelo. On je i prijavio zločin. No, već tada Ali Bashar je pobjegao sa svojom obitelji u Irak. Nekoliko dana kasnije uhićen je i prebačen u Frankfurt. Priznao je ubojstvo, ali negirao silovanje.

Sada je suočen s optužbom da je silovao 11-godišnju djevojčicu.

Prema tužiteljstvu, 11-godišnja djevojčica silovana je u izbjegličkom kampu u Wiesbaden-Erbenheimu. Zbog istrage, ne objašnjava se kako je ona tamo dospjela.  Također, postoji sumnja da su je Bashar i Mansoor silovali opet u svibnju 2018, prenosi Fenix-magazin

Mansoor, koji je navodno pomogao policiji u istrazi oko slučaja Susanne, tada je uhićen.

Prema informacijama Bilda, Mansoor nema 13, već najmanje 14 godina. Dokazi protiv dječaka su jaki, piše Bild, navodeći kako je sada u zatvoru za maloljetnike u Hessenu.

Ali Bashar je u zatvoru u Frankfurtu. Njegov brat je u Iraku i zbog toga nedostupan njemačkim vlastima.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) Evo kako je Pupovac vratara Subašića upleo u raspravu o referendumu

>>> Ivica Olić za poznati njemački medij izrekao riječi koje se neće svidjeti nikome u Vladi RH

>>> Vida izgovorio ono što se dosad u hrvatskoj reprezentaciji nitko nije usudio reći!

>>> (FOTO) RUŽA ZATRESLA EU PARLAMENT: ‘Znate li tko je Spasoje Petković – Štuka?’

Komentari

Komentari