UŽAS U NJEMAČKOJ: MAJKA UBILA PETERO SVOJE DJECE!

Podijeli

Njemačka policija pronašla je tijela petero djece (1, 2, 3, 6, i 8 godina) mrtve u stanu u četvrti Hasseldelle u gradu Solingenu u zapadnom dijelu zemlje, izvijestio je Focus na svome portalu citirajući policijskoga glasnogovornika, a prenose agencije.

Solingen je gradu blizu Duesseldorfa na zapadu Njemačke.

Tijela su pronađena u privatnom domu u stambenoj zgradi, rekao je glasnogovornik policije u obližnjem gradu Wuppertal za njemačku agenciju dpa.

Najtiražniji njemački list Bild objavio je snimke tri vozila hitne pomoći pred zgradom, a u naslovu navode da je “majka ubila petero svoje djece”! Kako je saznao BILD, baka iz Mönchengladbacha navodno je nazvala policiju i obavijestila ih da je njezina kći (27) ubila petero svoje djece i da možda putuje s još jednim djetetom – s ciljem da se ubije.

To se ispostavilo točnim: U 13.46 sati majka u oko 35 kilometara udaljenom Düsseldorfu, na glavnom kolodvoru, skočila s platforme 11 ispred S-Bahna 1. Preživjela je teško ozlijeđena i pod policijskom je zaštitom u bolnici. Trenutno je nedostupna.

Još jedan sin (11) pronađen je neozlijeđen s bakom. Policijska operacija u Solingenu s 40 istražitelja još uvijek traje; forenzičari su na licu mjesta.
Komentari

Najnovije