Utajio preko 300.000 kn poreza! Policija mu došla na vrata, sad će biti svega…

Podijeli

Istragom je utvrđeno da je kao vlasnik obrta tijekom 2015. u knjizi ulaznih računa evidentirao krivotvorene gotovinske račune za kupnju rabljenih strojeva

Preko 300 tisuća kuna poreza utajio je 54-godišnjak s područja Požege, koji je kao vlasnik obrta krivotvorio račune za kupnju rabljenih strojeva.

Požeško-slavonska policija u utorak je priopćila da će osumnjičenog kazneno prijaviti za utaju poreza te krivotvorenje službene isprave.

Istragom je utvrđeno da je kao vlasnik obrta tijekom 2015. u knjizi ulaznih računa evidentirao krivotvorene gotovinske račune za kupnju rabljenih strojeva.

Na taj je način iskazao neosnovan pretporez u iznosu od preko 300 tisuća kuna, čime je oštetio državni proračun.

Policija je izvijestila i da je 46-godišnjaka s područja Jakšića osumnjičila da je u veljači prevario 75-godišnjakinju iz Kutjeva kojoj je obećao radove i za njih joj uzeo preko tisuću kuna, ali radove nije obavio niti joj se više javljao.

Protiv njega slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠOK U MOSTU! Napustila ih još jedna istaknuta članica: Neće ići na izbore
>>> HRABRI ISTUP SARAJEVSKOG PROFESORA: “CRNA LEGIJA formirana je u “antifašističkom” Sarajevu, a 2010. je Sarajevo uguralo ustaše na vlast i dalo im ulice”
>>> USKORO I U HRVATSKOJ!? Svaka odrasla osoba dobiti će mjesečno 462 eura, Španjolska pokreće veliki eksperiment
>>> DOBROVIĆ ISTUPIO IZ MOSTA: “Način na koji su prekinuti pregovori sa Škorom sve govori, sve svelo na trojicu ljudi iz okolice Metkovića…”
Komentari

Najnovije